Göztepe, Lider Amasya İle Yenişemedi

Hentbol Erkekler 1.Ligi 12. hafta mücadelesinde Göztepe, konuk ettiği Amasya Taşova Yibo ile berabere kaldı.

Büyük bir heyecana şahit olan maçta 500 hentbol sever yerlerinde duramadı. Karşılaşmanın ilk devresinde Göztepe  oldukça iyi bir mücadeleortaya koydu.Ligde şu ana kadar 1 mağlubiyeti bulunan lider karşısındaoldukça iyi bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı ekip yakaladığı pozisyonlarıdeğerlendiremeyince devreyi 15-18 yenik kapattı.

Özellikle Amasya Taşova Yibo’da 8 forma numaralı Kostic Predrag (müsabaka boyunca attığı 10 gol) ilk yarıda Amasya temsilcisine 9 metre üzerinden attığı gollerle nefes aldırdı.

750 Taraftar Takımını AteşlediHaber

Göztepe ikinci yarıda seyirci ile oyuna ortak oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısının başlamasıyla salondaki taraftardesteği daha da arttı.Özellikle rakip takımın koruduğu kaleyi adetaablukaya alan taraftarlarlar, rakibi demoralize etmek için hiç susmadı.

Taraftar desteğini arkasına Göztepe,  skoru lehine çevirmek için Amasya Taşova Yibo kalesini ablukaya aldı. Ancak Amasya temsilcisinde özellikle 19 forma numaralı Lazar Savic  ve 17 forma numaralı Niyazi Bozkurt ikinci yarıda Amasya Taşova Yibo’ya nefes aldıran isimler oldular. Göztepe’de bu dakikalarda 5 forma numaralı Eren Sevim yakalamış olduğu fırsatları değerlendiremeyince Amasya Taşova skoru bu dakikalarda önde götürdü.

Mete ve Kırmızı Kart Oyunu Değiştirdi

Göztepe’de kalede 35 forma numaralı Mete Yağış’ın kurtarışları üst üste gelmeye başlayınca ve Amasya Taşova’da 61 forma numaralı Ali Saylan’ın Kırmızı Kartla oyun dışı kalması oyunda dengeleri değiştirdi. Son 15 dakikaya girildiğinde Eren’in şanssızlıkları üzerinden atması , 53 forma numaralı Fırat Erdil’in oyuna olan katkısı ve 7 forma numaralı Ulaş Ervansel’in pivot mevkiinde ki gol atma arzusu, Göztepe’yi son 10 dakika’da 23-22 öne geçirdi.

Son on dakika içerisinde karşılıklı goller ile geçilirken Amasya Temsilcisinde Molayı değerlendiren Antrenör Sercan Şenel takımının toparlanmasını ve tekrar beraberliği yakalayıp öne geçmesini sağladı. Son dakika da Amasya Taşova gol bularak 1 sayılık farkı yakaladı. Maçın bitimine 20 saniye kala Göztepe elde etmiş olduğu 7metreyi gole çevirince skor 33-33 oldu. Amasya Taşova son saniyede çekmiş olduğu şutu gole çeviremeyince maçta berabere tamamlanmış oldu.


Göztepe – Amasya Taşova Yibo : 33-33

Salon: Göztepe Gürsel Aksel S.S.

Hakemler: Fırat BEYDE , Hasan Kaygusuz

Göztepe:
Cenk , Eren 9 , Ulaş 4 , Soner 5 , Orhan 7 , Raşit , Gökhan 1 , Kemal , Alp 1 , Berkay , Burak , Oğulcan 3 , Berk , Fırat 3 , Mete

Amasya Taşova:
  Tanju 1 , Kostic 10 , Sertaç , Can , Ferdi 3 , Niyazi  4 , Ekrem 2 , Savic  7 , Anıl 6 , Ali , Ozan , Turgay

İlk Yarı:  15-18 (Amasya Taşova)

İki Dakika Cezaları:Soner , Oğulcan , Fırat (Göztepe) ,  Kostic , Niyazi , Ekrem , Ali (3) ,(Amasya TAşova)

Kırmızı Kart:  Ali (Amasya Taşova)

 

Resimler Eklenecektir.

  copyright © 2012 Hentbolhaber.Net“Lütfen Haberlerimizi Kaynak Göstererek Yayınlayınız`

Bakmadan Geçme