Göztepe lider çıktı

Erkekler Türkiye Kupası D Grubunu lider Göztepe tamamladı.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Türkiye Kupası D grubu, İzmir celal Atik Spor Salonu’nda oynanan müsabakalar sonucunda tamamlandı. 3.Gün süren müsabakalarda 3 maçını da kazanan Göztepe, D grubunu lider olarak  tamamladı ve bir üst tura yükseldi.

Haber

Ozan Arifoğlu

Göztepe ile Beykoz Belediyesi SK arasında oynanan liderlik müsabakasına her iki tarafta kontrollü başladı. Karşılıklı goller ile geçilen 10.dakikada skor 5-4 Göztepe lehine gerçekleşti. Bu dakikadan sonra oyunda hızlanan ve sağ oyun kurucu Ömer Ozan Arifoğlu’nun golleri ile Beykoz Belediyesi SK 14.dakikada 5-7 öne geçti. İlk devrenin son 5 dakikasına kadar Beykoz Belediyesi SK önde götürürken, Tarık ve Yakup ile etkili olan Göztepe tek sayı farkla öne geçti(11-10) Savunma da Beykoz Belediyesi SK’ya geçit vermeyen Göztepe, kalesinde Baba’nın etkili oyunu ve son saniye 7metre atışını kurtarması ile 12-10 skorla ilk devreyi önde kapadı.

Haber

İkinci devreye etkili başlayan Beykoz Belediyesi SK oldu. Savunma sertliğini arttıran Beykoz, pivot mevkiinde Ümit’in sonuca gitmesi ve hızlı hücumlarda Recai’nin golleri sonucu 40.dakikayı 14-16 önde geçti. Beykoz Belediyesi bu dakikalarda 7metre atışlarında Göztepe kalecisi Baba’ya takıldı. Ancak hücumda etkinliğini devam ettiren Beykoz Belediyesi 50.dakikayı da 19-20 önde geçti. Maçın son 2 dakikasında Beykoz Belediyesi SK 21-22 önde iken, Göztepe’de Murat Enç top kaybı yaptı. Hızlı hücuma giden Beykoz Belediyesi sağ kanadı  Refik, Göztepe kalecisi Baba’ya takıldı. Son dakikada tek sayı fark ile önde olan Beykoz Belediyesi SK oldu. 30 saniye kala Göztepe 7metre atışını gole çevirdi ve skoru 22-22 ye getirdi. Maçın son hücumunda Beykoz Belediyesi SK’dan topla buluşan Ozan Arifoğlu hücum faul yapınca, Göztepe hızlı hücuma çıktı ve Baran topla buluşarak Göztepe’ye galibiyeti getiren golü attı.(23-22)

Haber

Haber

Haber

Göztepe bu sonuçla D Grubunu lider olarak tamamlarken, Beykoz Belediyesi SK ikinci oldu. Her iki takımda bir üst tura çıktı.




Bakmadan Geçme