“Göztepe maçını kazanmak istiyoruz”

sezona 2’de 2 yaparak giren Büyükşehir Belediye Ankaraspor’un antrenörü Aydın Aydınlı, “Göztepe maçından galip ayrılmak istiyoruz”dedi.

Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulunan Aydın Aydınlı, Göztepe’nin ligin yeni ekibi ve güçlü bir ekibi olduğu belirtti.

Aydınlı, “Büyükşehir Belediye Ankaraspor olarak sezona iyi başladık. İki galibiyet elde ettik. 6 oyuncumuzu kaybetsekte biz bu sezon yine iddaalı bir ekibiz. Büyükşehir Belediye Ankaraspor olarak sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız. İyi başladık. İyi gidiyoruz. Sırada Göztepe maçı var ve kazanmak istiyoruz”dedi.

Eski oyuncularının Göztepe’nin kadrosunda bulunduğunu ve bunun avantaj veya dezavantaj olup olmadığını sorduğumuzda ise Aydın’lı şöyle dedi:

“Geçen sezon kadromuzda bulunan birçok oyuncumuz bu sezon Göztepe forması giyiyor. Tabiki bunun hem avantajı hem de dezavantajı var. Birbirimizi tanıyoruz. Biz bu durumu kendi avantajımıza çevimeye çalaşıacağız”dedi.

Göztepe seyircisi ile ilgili olarak ise Aydınlı, “Göztepe seyircisi hentbole renk kattı. Tabiki maçın başında baskı olacaktır. Ancak bizde bu duruma alışarak galibiyeti elde etmek için herşeyi yapacağız. Her iki takıma şimdiden başarılar dilerim”dedi.

Bakmadan Geçme