Göztepe – Trabzonspor nefesleri kesti

Erkekler Süper Lig mücadelesinde Göztepe S.K, Karadeniz Fırtınası Trabzonspor’u Bülent Özkul Spor Salonu’nda konuk etti.

MERT YÜCEL/HENTBOLHABER – Maça ev sahibi Göztepe S.K başladı. Agresif savunması ve hücumdaki kararlılığıyla  Trabzonspor takımına gol şansı tanımayan Göztepe, 6. dakikaya 5-0 önde girdi. Kendisini silkeleyen Trabzonspor, Göztepe’nin hücumdaki direkten dönen toplarını değerlendirerek 13. dakikaya girilirken farkı 1’e indirdi ve skoru 5-4’e getirdi. 21. dakikaya kadar Göztepe üstünlüğünde karşılıklı goller olurken 21. dakikada Trabzonspor beraberliği yakaladı. Bu dakikalarda ortaya konulan mücadele hentbol severler tarafından alkış aldı. İlerleyen dakikalarda Trabzonspor öne geçmeyi başarsa da, ard arda goller bulan Göztepe ilk yarıyı 11-10 önde tamamladı.

TARAFTAR MAÇI KAZANDIRDI
İlk yarıdaki oyununu silen Trabzonspor, ikinci yarının 48.dakikasına kadar Göztepe karşısında üstün bir oyun sergiledi. 48. dakikaya 2 farkla önde giren Trabzonspor, taraftarının çoşkulu tezahüratı karşısında canlanan Göztepe karşısında hucümda etkili olamadı. Daha sert ve istekli savunma sergileyen Göztepe oyunu daha da sertleştirerek 50. dakikada maça ortak olmasını bildi. Başlangıçtan bitime kadar taraftarının yoğun desteğini  alan Göztepe S.K, maçı 26-24 kazandı.




Bakmadan Geçme