Göztepe yönetimi ne yapacak?

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı olan Göztepe, yarışmacı haklarını donduracak mı? Göztepe yönetimi taraftarların sesine ne cevap verecek?

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı olan Göztepe’nin nasıl bir karar alacağı merak ediliyor. Çünkü Göztepe’nin efsane taraftarları şubeye sahip çıktı ve goztepehentbolyasayacak.com’dan pixel satışları ile 100bin TL’yi geçen bir destek toplantı.

Göztepe yönetimi daha önce Voleybol ve Hentbol branşlarında yarışmacı takımları ligden çekeceğini açıklamıştı. İlerleyen zamanlarda Göztepeli bazı iş adamlarının voleybol şubesine sahip çıktığı, şubenin kulüp bünyesinde kalacak şekilde hareket edilerek, voleybol şubesinin dışarıdan yönetimle yönetileceği öğrenilmiş ve voleybol’da Göztepe’nin liglerde devam edeceğini yazmıştık.

100Bin TL aşıldı

Goztepehentbolyasayacak.com adresi üzerinden ilk etapta pixel satmaya başlayan taraftarlar büyük bir ilgi ile karşılaştı. Göztepe’nin  efsane taraftarları kendi aralarında organize olarak 100bin TL’yi aşan bütçeyi toplamayı başardılar.  Bir çok taraftar grubunun ortak hareket ederek tek bir ses oldukları Hentbol şubesi için kulübün ne karar vereceği merak ediliyor. Taraftarların toplanan bütçenin kulübe aktarılması için yöneticiler ile bir araya gelecekleri ve Süper Lig için gerekli adımları atılmasını istedikleri öğrenildi.

Futbolcular da destek verdi

Göztepeli taraftarların birlikte hareket etmesine futbolcularda kayıtsız kalmadı. ilk olarak Göztepe’nin Polonyalı oyuncusu Kamil Wilczek’ten destek geldi. Ardından Halil Akbunar ve Göktuğ Bakırbaş’ta pixel satın alarak destekte bulundu.

24 Temmuz son gün

Göztepe yönetiminin 24 Temmuz mesai bitimine kadar karar vermesi gerekecek. Türkiye Hentbol Federasyonu liglere başvuru için son tarih olarak 17 Temmuz’u açıklamış ardından kulüplerden gelen istek üzerine 24 Temmuz’a kadar başvuru süresini uzatmıştı. Göztepe yönetiminin taraftarların bu birlikteliğine ne diyeceği 24 Temmuz’da belli olacak.

 

Bakmadan Geçme