Göztepe'de Çoşku Başladı

Hentbol Erkekler Birinci Ligi'nde yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Sarı-Kırmızılı Camia, takımlarının 10 oyuncu ve 2 antrenöre resmi sözleşme imzalatmasını büyük bir çoşku ile karşıladı.

Göztepe’de söz kesilen Kaleci Antrenörü ve aynı zamanda AltyapıSorumlusu İbrahim Belet ile Yardımcı Antrenör Tolga Sağsöz’ün yanı sıraBucasporlu Murat Enç, Erdoğan, İzmir BŞB’li Baran, Murat Güder, Cenk veKeçiörensporlu Mustafa ile bir yıllık mukavele yapıldı.

 

Göztepe Antrenör Feridun Dorak’a emanet ederken, iç transferdeOğulcan, Soner, Fırat ve Mete ile nikah tazeledik. Göztepemiz yine İzmirBŞB’den Mari Novaro, Can Arıcı ve Yasin Yüzbaşıoğlu’yla da resmenanlaşma sağladı.

Talat Papatya [Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili] :
Sayın Başkanımız Mehmet Sepil’in dediği gibi yeni yönetimimiz amatörbranşlara değer vereceğini, Göztepemiz’in sadece futboldan ibaretolmadığını, elimizden geldiğince diğer branşlara da katkı yapacağını ilkdemeçlerinden itibaren belirttiler. Bunun sonucu geçen yıllardabaşarılı olan hentbol takımımızın bu sezon hedefe ulaşması için mücadeleedeceğiz. Takımımızın da daha sağlıklı çalışabilmesi için Gürsel AkselTesislerimiz’de bulunan spor salonumuzu da yeniledik.Bundan sonrasıteknik kadro ve oyuncularımızda diye konuştu. Başkan Vekilimiz Papatyaannesini kaybeden futbolcu kardeşimiz Mustafa Tiryaki’ye de başsağlığıdiledi.

Ali Çapacı [Amatör Şube Sorumlusu] :
12 yıldır arkadaşlarımızın sayesinde buralara geldik.Emekler çokbüyük. Bu imzaları atıyorsak onların sayesinde . şampiyonluk bekliyoruztek hedefimiz bu dedi.

Deniz Durmaz [Hentbol Şube Yöneticisi] :
Bu sezon ilk kez hedef koyduk. Bu zamana kadar armanın sahada olmasıiçin mücadeleettik. Göztepe’nin hentbol şubesi de var olsun dedik. Busene başkanımız Mehmet Bey’in desteği ile ilk kez şampiyonluğu ifadeediyoruz. Şampiyonluk ne gerektiriyorsa ona göre bir kadro kurduk.Takımımızın sol tarafı çok genç oyunculara teslim edildi. Tümarkadaşlarımız bu ligin üstünde bir yapıya sahip . bu sene sezonu güzelbitirip seneye de kemik kadroyu koruyup bir iki takviye ile süper ligdeGöztepe Spor Kulübü’nün olması gerektiği yerde olacağız. Başkanımızın dahedefleri bununla sınırlı değil süper lige çıkmış olmakla kalmayıpligin hedef takımı olmak istiyoruz. Şimdiden herkesin emeğine teşekkürediyoruz. Eski oyuncularımıza bizi tercih ettikleri ve bizle olduklarıiçin, yeni arkadaşlarımıza da aramıza hoşgeldin diyerek herkese başarılıbir sezon diliyoruz. Açıklaması yaptı

Mustafa Dizdar [Hentbol Şube Yöneticisi] :
İnşallah sezon sonunda bu salonda kupayı teslim etmek için bir araya geliriz. Hayırlı uğurlu bir sezon diliyoruz dedi.


Kaynak Resmi Site

Bakmadan Geçme