Göztepe’de hedef: Galibiyet

Göztepe ile Beşiktaş Mogaz arasında oynanacak olan Erkekler Süper Lig müsabakası öncesi Göztepe cephesinden açıklama geldi.

HENTBOLHABER.NET – İzmir Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, Göztepe – Beşiktaş Mogaz maçı için alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda; Göztepe kulübünün daha önce oynanmış maçlarda yaşanan tribün olaylarını gerekçe göstererek yaptığı misafir takım seyircisinin salona alınmaması talebini değerlendirdi ve müsabakaya misafir takım seyircisi alınmaması yönünde karar aldı.

Müsabaka ile ilgili olarak Hentbol Şube sorumlusu Deniz Durmaz Doğan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada; “Bu kez kendi salonumuzda oynamayı tercih ettik. Güvenlik gerekçesiyle Beşiktaşlı taraftarlar müsabakaya alınmayacak. Geçen sezonki karşılaşmada maalesef istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Berzer sıkıntıların gündeme gelmemesi için taraftarımızdan sağduyu bekliyoruz. Sadece takımlarını desteklesinler” diye konuştu.

Takımda eksik bulunmadığını da ifade eden Deniz Durmaz, “Beşiktaş’a geçen sezon 4 maçta da mağlup olduk. Çarşamba günü rakibimizi yenerek galibiyet alkmak istiyoruz” dedi.

Beşiktaş seyircisine izin yok!




Bakmadan Geçme