Göztepe’de İbrahim Belet değerlendirmelerde bulundu

Erkekler Süper Ligi’nin ilk iki haftasında salondan mağlup ayrılan Göztepe’de Başantrenör İbrahim Belet değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’ne geç bir kadro ile başlayan  ve Süper Ligde ilk defa forma giyme şansı yakalayan yaş ortalaması genç bir takımla mücadele eden Göztepe, ligin ilk iki haftasında mağlubiyetler aldı.

İlk hafta Beykoz Belediyesi SK’ya mağlup olan ve hafta sonu da Beşiktaş Aygaz mağlup olan Göztepe’de Başantrenör İbrahim Belet, Hentbolhaber.Net’e değerlendirmelerde bulundu.

Belet, “Kendi evimizde Beşiktaş Aygaz gibi güçlü ve deneyimli bir takıma karşı salonu dolduran coşkulu taraftarımızın önünde hata yapmadan mücadele etmeye çalıştık. Doğru karar verme anlarında hatalar yaptık. Dönem dönem heyecanımızı yenemedik. 15 dakikaya kadar başa baş mücadele ettik ama hatalar zinciri farkın açılmasına yol açtı. Skora bakmadan, mücadeleyi bırakmadan sürdürmeye çalıştık.

Ligin ilk ilki haftasına mağlubiyetler ile başlamak  Göztepe ailesi olarak bizleri üzüyor. Kendi evimizde muhteşem seyirci desteğimiz ve böyle bir ambiansta  ilk defa maça çıkan, ilk defa Süper Ligde top oynayan sporcularımızın yanında, 16 yaşında sporcularımıza bile şans vermeye çalıştık. Bu da bizim için güzel bir deneyim oldu. Ekip arkadaşlarıma ve bütün sporcularımıza teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki maçlarda mücadelemizi galibiyetler ve puanlarla tamamlanmaya çalışacağız. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Bizimde puan ve puanlara ihtiyacımız var”

Belet pazar günü oynanacak İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK maçı ile ilgili olarak, “Süper Ligin iki izmir takımının kendi taraftarları önünde bu sezon ilk defa karşılıklı olarak sahne alacağız. İzmirli’ye ve hentbole yakışır, keyifli bir mücadelenin olacağını düşünüyorum. Geçen hafta CIP Travel Antalyaspor karışısında iyi bir oyunla 1 puanla ayrılan İzmir Büyükşehir Belediyesi gibi bizim de puan ve puanlara ihtiyacımız var. Biz bu sene hiçbir maçın kolay olmayacağını biliyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bütün hentbol severleri ve büyük Göztepe taraftarını bu güzel ve heyecanlı maça eşlik etmeye davet ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme