Göztepe’de Son Prova

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasmanı İzmir temsilcisi Göztepe, bu sene Erkekler 1.Lig B Klasman’da ilk defa İzmir’i temsil edecek olan Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile hazırlık müsabakası yaptı.

Gürsel Aksel Spor Salonunda oynanan hazırlık müsabakasında, hafta sonu oynayacağı Adana Çukobirlik maçının provasını yapan Göztepe, Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 35-30 yenmeyi başardı.

Haber

Cumartesi günü Adana’ya hareket edecek olan Göztepe’de Antrenör Bülent Sayın, yapmış olduğu açıklamada: "Hazırlık dönemini iyi geçirmeye çalıştık. Genç bir ekibimiz var, onların uyum sorunu ortadan kaldırmak için, bugün İzmir’i İlk defa Liglerde temsil edecek olan Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile hazırlık müsabakası yaptık. Sporcularım ve teknik ekibim ile başarılı sonuçlar için var gücümüzle çalışacağız.

FORMADAKİ TER ONURUMUZDUR

Buradan taraftarımıza seslenmek istiyorum. En kötü günümüzde dahi yanımızda olan, bize destek olan Şanlı Göztepe Taraftarına, başarılı sonuçlar yakışır. Bu sebeble her müsabakamızda tribünde yerlerini alsınlar, bize inansınlar ve "Formadaki Ter Onurumuzdur" sloganımızı unutmasınlar." Dedi.

Göztepe Hentbol İdarecisi Mustafa Dizdar: "Kombinelerimizde satışlarımız devam ediyor. Cüzi bir ücret ile kombine kartımıza yada www.goztepehentbolyasayacak.com adresinden pixel satın alarak Şubemize katkı koyabilirsiniz.

Bu konuda iletişim için

Mustafa DİZDAR  https://www.facebook.com/mustafa.dizdar  adresinden ulaşabilirsiniz " dedi.

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü İhsan Okumacı: "Ligler başlayıncaya kadar ekibimizi oturtmuş ve hızla aşama kaydeden bir ekip olacağız. Genç ve koşan bir ekip olarak bizi göreceksiniz. Ligin yeni ekibiyiz ancak her zaman kaliteli hentbol oynayan bir ekip olacağız." Dedi.

Bakmadan Geçme