Göztepe’de voleybol devam, hentbol belirsiz

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Göztepe’de ki belirsizlik devam ediyor.

ÖZEL HABER / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Göztepe’de sessizlik devam ediyor.  Voleybol’da ise Göztepe lige devam edecek.

Hentbol şubesinin yaşatılması için dernek kurulması planlanan ardından gerçekleşmeyen, daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birleşerek güçlü adımlarla devam edeceği beklenen Göztepe’de hiç bir ilerleme olmadı ve Hentbol şubesinde ki belirsizlik devam ediyor. Belirsizlik diyoruz ancak Göztepe zaten yarışmacı takım olarak ligde yer almayacağını açıklamıştı.

Ekonomik olarak sponsor bulunması veya farklı çözüm yollarının olması halinde Göztepe’nin lige devam edeceği ifade ediliyor.

Voleybol şubesi dışarıdan yönetim ile devam ediyor

Voleybol haber kaynaklarında Göztepe’de voleybol şubesinin devam edeceği ve kulüp bünyesinde olacağı söyleniyor. Ancak voleybol şubesinin  finansal ve idari açıdan dışarıdan bir yönetim tarafından yönetilerek yoluna devam edeceği öğrenildi.  Göztepeli iş insanların araya girmesi ile voleybol şubesine para aktarılacağı ve kaynak yaratılacağı, böylelikle şubenin ayakta kalacağı ifade ediliyor.

Hentbol için ise geri sayım sürüyor. THF kulüplere 17 Temmuz’a kadar süre verirken, Göztepe’de önemli bir gelişme olmazsa Hentbol Liglerine Göztepe veda edecek.

 

 

Bakmadan Geçme