Göztepe’den talep var

Göztepe’nin Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan talebi var.

HENTBOLHABER.NET/ÖZEL HABER – Gelecek sezon Erkekler Süper Liginden çekilme kararı alan ancak taraftarın baskısı ve hentbol severlerin yoğun isteği doğrultusunda geleceğin yıldızı olacak oyuncular ile ligde devam etme kararı alan Göztepe, Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan talepte bulundu.

Göztepe bu sabah THF’ye yaptığı başvuruda, hentbolun içinde bulunduğu durumun düzeltilmesi ve kulüplerin zor durumuna destek olmak için bazı taleplerde bulundu.

İşte o talepler;

1-Lige katılım bedelleri 3 taksit olarak alınsın.

-Sezonu tamamlayan takımlara alınan bedelin %50 si iade edilsin.(50.000 T.L olarak devam edilirse).
-Altyapı müsabakalarına tamamına katılan tüm süper lig takımlarına katılım bedelinin % 20 si destek amaçlı geri ödensin.
-Tamamen yerli oyuncular ile ligi tamamlayan takımlara katılım bedelinin %20 si geri ödensin.
-01 Temmuz itibarı ile 18 yaşını doldurmamış olan Türk sporculardan lisan tescil ücreti alınmasın.
-01 Temmuz itibarı ile 18 yaşını doldurmuş 20 yaşını doldurmamış olan Türk sporculardan lisan tescil ücretinin %50 lik kısmı alınsın.

2-İkinci seçenek Liglerden katılım ücreti alınmasın.

-Liglere katılım sayısının az kalması durumunda yeni takım davet edilmesin mevcut takımlar ile devam edilmesi ve maç sayısının 2*çift devreli lig tüm takımlar birbiri ile 4 maç yaptırılmalı.
-Türkiye kupası ilk 2 tur tek maç eleme sonraki turlar çift maç üzerinden değerlendirilmeli.
-Alt yapı müsabakaları yarı final ve final etabı olarak 2 aşamalı yapılsın. Minikler müsabakaları tek etap olarak yapılmalıdır. Katılım zorunluluğu kaldırılmalıdır”

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun önümüzdeki hafta yönetim kurulu toplantısı yapacağıve bazı kararlar alacağı ifade edildi.

Bakmadan Geçme