Göztepe’nin Rakibi Süper Ligden

Hentbol Erkekler 1.Liginde mücadele eden Göztepe, Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile karşılaşacak.

Hentbol Erkekler 1.liginden tek takım olarak çeyrek finale kalan Göztepe’de Teknik Heyet, Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde Süper Ligin en güçlü ekiplerinden biri ile eşleştiklerini ve iyi bir mücadele ederek , hentbol severlere güzel bir maç izlettireceklerini belirtttiler.

Göztepe İdarecisi Deniz Durmaz ve Mustafa Dizdar ortak yapmış oldukları açıklamada, Göztepe olarak Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile mücadele etmekten dolayı mutlu olduklarını söylediler. Özellikle kura çekiminde şu takım çıksın bu takım çıksın demediklerini, çünkü karşılarında Süper Ligin en zorlu 7 takımının olduğunu vurgulayarak Amaçlarının Göztepe’ye yakışır şekilde mücadele etmek olduğunu belirttiler.  "Göztepe, Gürsel Aksel Spor Salonunda seyircisi ile bütünleşen ve Süper Lig yolunda ilerleyen bir ekip. Tüm Göztepe’lileri ve hentbolseverleri bu maçta tribünde takımlarını desteklemeye çağırıyoruz."diye açıklamada bulundular.

Erkekler çeyrek final ilk maçları 18-20 Şubat 2014, rövanş müsabakaları ise 4-6 Mart 2014 tarihlerinde yapılacak.

Bakmadan Geçme