Göztepe’ye Trabzon’da tatsız karşılama

Erkekler Süper Ligi 20.hafta maçında Trabzon Akçaabat Tütünspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Göztepe’nin tadı kaçtı.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi için Trabzon deplasmanına giden tüm takımlar 19 Mayıs Spor Salonu’nda antrenman yapmak için saat bulmakta sıkıntı yaşarlarken, Salon görevlileri ve Spor İl Müdürlüğünün uygulamış olduğu prosedürlerden dolayı sıkıntı yaşıyorlar.

Merzifon Belediyesi SK tepki göstermişti
Daha önce Trabzonspor ile maç yapmak için Trabzon’a giden ve salonda antrenman saati olarak misafir takıma uygun saat verilmemesinden dolayı, Merzifon Belediyesi Spor Kulübü Başkanı sosyal medya aracılığıyla tepkisini dile getirmişti. (Okumak için TIKLAYINIZ)

Antrenman saati yok! 2 Saat internet kullanımı 150 Haber
19 Mayıs Spor Salonu’nda Trabzon Akçaabat Tütünspor Kulübü ile Saat:15.00’de karşılaşacak olan Göztepe’ye salonda idman yapmak için antrenman saati verilmedi. Daha sonra ev sahibi Akçaabat Tütünspor kendi idman saatinden yarım saati Göztepe’ye tahsis etti ve problem çözüldü. Ancak bu sefer salon personelleri Göztepe’den yarım saatlik salon kullanım ücretini tahsis etmek istediler. Göztepe, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürlüğünün uygulamış olduğu bu uygulamadan dolayı rahatsız oldu. Gerekli ücretlerin ödenmesinden sonra hentbol severlerin ve Göztepe taraftarlarının maçı izlemesi için canlı yayın yapmak istediklerini dile getiren Göztepe’ye, salon yetkililerinden gelen cevap ise ilginç oldu. “2 Saat internet kullanımı 150 Haber!” Göztepe yetkilileri ise böyle bir duruma çok şaşırdıklarını dile getirdiler ve İl Müdürlüğü ile problemlerin çözümü için görüşüleceğini aktardılar.

Play-Off  yarışında var olmayı hedefleyen Trabzon Akçaabat Tütün Spor Kulübü’nün, kendi evinde ligin güçlü takımlarından Göztepe ile oynayacağı karşılaşma 12 Mart Cumartesi Saat:15.00’de Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda.




Bakmadan Geçme