FOTO: beykozhaber1908.net
EHF Challenge Kupası’nda iki maçı İstanbul’da oynayan ve Beykoz Belediyespor’u saf dışı bırakan Valur oyuncuları, İstanbul’da zoru başardıklarını dile getirdiler.
HENTBOLHABER.NET – Erkekler EHF Challenge Kupası son16 turu iki maçını da her iki takımın anlaşması sonucu İstanbul’da oynayan Valur, Tur atlayan ekip oldu.
ilk maçı 26-25 kazanan Valur, ikinci müsabakadan da 31-30 galip ayrılan taraf oldu ve EHF Challenge Kupası’nda yoluna devam ediyor.
Müsabakalar ile ilgili olarak Valur Başantrenörü Snorri Steinn Gudjonsson Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamalarında, her iki maçı İstanbul’da oynamanın gerçekten zor olduğunu dile getirdi.
Gudjonsson, “Beykoz Belediyespor gerçekten çok zor rakipti. Her iki müsabaka da başa baş geçti. İyi mücadele ettiler ancak sonuç olarak kazanan biz olduk.
Her iki maça da baktığınızda denk mücadelelerdi ve oyunun bazı bölümlerinde işleri iyice zorlaştırdılar. Tur atlayan taraf biz olduk ve yolumuza devam ediyoruz. Mutluyuz” dedi.
2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu final serisinde... Haberin Devamı..
Kadınlar Süper Ligi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi üçüncü... Haberin Devamı..
Vipers Kristianstad üçüncü kez EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi şampiyonu... Haberin Devamı..
2022-23 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi'nde oynanan Final Serisi maçında... Haberin Devamı..
Foto: EHF Esbjerg'i mağlup eden Györ şampiyonlar liginde bronz madalyanın... Haberin Devamı..
Kadın hentbolunda seyirci rekoru 20 bin 22 kişi ile Budapeşte'deki... Haberin Devamı..
Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleştirilen Kadınlar EHF FINAL4 2023’te finalistler belli... Haberin Devamı..