Gülen Taraf Ankaraspor Oldu

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Büyükşehir Belediye Ankaraspor, deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 32-29 yendi.

Karşılaşmayı iki takımda karşılıklı gollerle başladı. 8. dakika 5-5eşiklikle geçilirken, 12. dakikaya girilirken İzmir BŞB 3 sayılık birfark yakaladı ve 8-5 öne geçti. Ancak bu dakikadan sonra İzmir ekibioyundaki etkisini sürdüremeyince, Başkent temsilcisi aradaki farkı birsayıya indirdi: 9-8. İzmir BŞB, ilk yarının son bölümünde üstünlüürakibine kaptırınca, 29. dakikada 13-15 Ankara temsilcisinin üstünlüğüile geçildi ve devre 14-15 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.Özellikle ilk yarıda İzmir Büyükşehir Belediyesinde Samet ve Erdinç , pivotta da Cenk’in oyuna katkısı fazla idi. Ankara temsilcisinde ise ilk yarıda Pivotta Mehmet ve sağ oyun kurucu Gökhan ve Tuğberk oyuna katkı koyan sporcular idiler.

İkinciyarının ilk 10 dakikalık bölümünde iki ekipte birbirine üstünlüksağlayamadı ve konuk Ankara BŞB’nin bir sayılık üstünlüğü devam etti.40. dakikadan sonra İzmir BŞB’ye gol şansı tanımayan ve İzmir Büyükşehir Belediyespor’un yapmış olduğu top kayıplarını iyi değerlendiren Ankara temsilcisi,bu durumdan yaralanarak aradaki farkı açmaya başladı ve 35. dakikageçelirken 21-25 üstünlük sağladı. Kalan bölümde de skor üstünlüğünükoruyan konuk takım salondan 29-32 galip ayrıldı.

SALON: Celal Atik
HAKEMLER: Hasan Kaygusuz, Fırat Beyde
İZMİR BŞB: Murat (Gökhan Şanlı), Erdinç 2, Cengiz 9, Baran 2, Cenk 4, Samet 2, Caner 4, Kerim 1, Tamer 2, Gökhan 1
BŞB ANKARASPOR: Taner (Can), Andre 1, Tuğberk 7, Onur 4, Gökhan 4, Efe 2, Niyazi 4, Sergei 3, Pavlo 2, İsmet 1
DEVRE: 14-15 (BŞB Ankaraspor

Bakmadan Geçme