Gülsün Sarıyel Zağnos’da

Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Zağnosspor, Bursagücü'nde oynayan sağ kanat oyuncusu Gülsün Sarıyel'i renklerine kattı.

Transferin hızlı takımlarından olan Zağnosspor, Gülsün Sarıyel’le İstanbul’da bir araya gelerek 1 yıllık sözleşme imzaladı.

GÜLSÜN SARIYEL: “KATKI SAĞLAMAK GELDİM”
Zağnosspor’a transferi ile ilgili konuşan Sarıyel, teknik direktör Kıvanç Özcan’ın Çankaya Belediye Anka Spor Kulübü’nden eski öğrencisi olduğunu belirterek, “Kıvanç Hoca ile yeniden çalışacak olmaktan dolayı son derece mutluyum. Zağnosspor gerçekten büyük bir camia. Çok iyi transferler yapıldı ve çok iyi bir takım kuruldu. Ben de bu takıma katkı sağlayacak bir parça olmaktan dolayı son derece mutluyum. Takımımızın hedefleri var. Bu hedeflere hep beraber sezon sonunda ulaşmak için savaşacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN HALUK SELİM: “1 OYUNCU DAHA ALINACAK”
Transferle ilgili konuşan Zağnos Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, yerli oyuncu transferini noktaladıklarını belirterek; “Gülsün transferi ile yerli oyuncu transferini noktaladık. Takıma katmayı düşündüğümüz 1 yabancı oyuncu daha var. Bu transfer de önümüzdeki günlerde netlik kazanır. 25 Temmuz’da takımımız sezonu açıyor. O tarihe kadar transferlerimiz de bitmiş olacak. Bu sene ligde hedefimiz var. En az 1 kupa kaldırmak istiyoruz. Onun için olumlu ve sağlam adımlar atmaya gayret ediyoruz. Umarız sezon sonunda bu hedefleri gerçeğe dönüştüreceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme