Gümüşhane Belediyesi SK’da hazırlıklar tamam

Erkekler 2.Lig, B grubu takımlarından Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, sezon hazırlıklarını tamamlıyor.

Aydın Doğan Spor Salonu’nda antrenmanlarını antrenör Musa Kum önderliğinde sürdüren Türkiye Erkekler 2.Lig, B grubu takımlarından Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, beraberinde Kulüp Başkanı Mustafa Demir ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Ercan Çimen, takıma başarılar diledi.

Başkan Çimen, Türkiye Hentbol Erkekler 2.Lig, B grubu takımlarından Gümüşhane Polisgücüspor’u Belediye olarak devraldıklarını hatırlatarak, ligde önemli bir yerde olacaklarına inandıklarını kaydetti.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Çimen, “Belediye olarak birçok konuda spora destek verdik. Destek vermeye de devam edeceğiz. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Spor Kulübümüzün spor branşlarını artıracağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarına olanak sağlamak ve onları teşvik etmek istiyoruz. Bu nedenle açacak olduğumuz bu branşlar sayesinde gençlerimiz daha sağlıklı yetişecek ve daha fazla spor dalını tercih etme şansı yakalayacak. Bu sayede yetenekli çocuklarımız kendilerini göstermiş olacak. Spor kulübümüz, bu doğrultuda faaliyet gösterecek ve çocuklarımıza, gençlerimize spor yapma olanağı sunacak” diye konuştu.

Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, Ligdeki ilk hafta maçlarının ertelenmesi nedeniyle 15 Kasım 2015 Pazar günü saat 13.00’da Aydın Doğan Spor Salonu’nda RizeKaradenizspor Kulübü ile karşılaşacak.

Bakmadan Geçme