Günal, Göztepe ve Beşiktaş maçlarına konsantre oldu

Erkekler Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO’nun Teknik Direktörü Hakan Günal, hafta sonu Göztepe, daha sonra Beşiktaş Mogaz ile yapacakları maçların takımının gerçek gücünü göstermiş olacağını söyledi.

Günal, yaptığı açıklamada, geçen hafta Anafen Koleji ile bu sezonun ilk resmi maçlarına çıktıklarını hatırlattı. 

İlk maçların genelde takımda eksikliklerini görme açısından deneyim olduğunu ancak Anafen Koleji’nin geçen seneye göre biraz daha zayıf olmasının, bu konuda kendilerine çok fayda sağlamadığını işaret eden Günal, “Artık o maç geride kaldı. Bizim için lig yeni başlayacak. Hafta sonu Göztepe, daha sonra Beşiktaş Mogaz ile yapacağımız maçlar, takımımızın gerçek gücünü göstermiş olacak” dedi.

Yaptıkları antrenmanların sonucunun bu maçlarda sahaya performans anlamında yansımasını beklediklerini dile getiren Günal, şunları kaydetti:
“Göztepe maçı zor ve çekişmeli geçecek. Göztepe bu sezon Süper Lig’e çıktı. Geçen sezondan çok daha farklı bir kadroya sahipler. Aldıkları oyuncular Göztepe’ye bir hayli güç katmış durumda. Bursa’da oynadıkları özel turnuva ve Türkiye Kupası’nın ilk turunda yaptıkları maçların sonuçları, gerçekten iyi olduklarını gösteriyor. Biz de geçen sezonki kadromuzdan altı oyuncuyu değiştirdik. Daha efektif oyunculara sahibiz. Birbirine denk takımların maçı olacak. Zor ve sert, sinirlerine hakim olanın kazanacağı bir maç olacak. O tarafın da biz olacağını tahmin ediyorum.”

 

Bakmadan Geçme