Günal: “Hedefimiz yarı finale yükselmek”

Erkekler Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO’nun antrenörü Hakan Günal, Türkiye Kupası’nda gruptan birinci çıkıp ardından yarı finale yükselmeyi hedeflediklerini belirtti.

Günal, ligde Nilüfer Belediyespor maçında aldıkları galibiyetin sıralamada yukarıdaki yerlerini sağlamlaştırma adına önemli olduğunu söyledi.

Türkiye Kupası maçlarında mücadele edeceklerini dile getiren Günal, “Kupada en az yarı finali hedefliyoruz. Bunun için öncelikle Ankara’da oynayacağımız grup maçlarından çıkmamız gerekiyor. Gruptan çıkacağımızı da tahmin ediyorum” dedi.

Bulundukları grubun diğerlerine göre daha kolay göründüğünü anlatan Günal, “Ancak kupalarda her zaman sürpriz sonuçlar olabiliyor. Bunun farkındayız. Ligin ilk yarısı bitti diye çalışmalarımızı bırakmadık, motivasyonumuzu kaybetmedik. Amacımız gruptan birinci çıkmak. Daha sonra iyi bir kura ile son dört takım arasına kalmak. Takımda bazı küçük sakatlıklar var ancak kupa maçlarına tam kadro çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Amasya Taşova YİBO, Ankara’da 18-20 Aralık tarihlerinde yapılacak Türkiye Kupası müsabakalarında Metropolspor, Aziziye Belediyesi Termalspor ve Göztepe ile B Grubu’nda mücadele edecek. Müsabakalar sonucunda grupta ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek.




Bakmadan Geçme