Günal ve Aslankaya maçı değerlendirdi

Amasya Taşova YİBO’nun antrenörü Hakan Günal ve Zağnos Erkek Hentbol Takım Menajeri Aydemir Aslankaya maçı değerlendirdi.

Ajanspor.Com sitesinin haberine göre, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Zağnos Erkek Hentbol’u 30-26 mağlup eden Amasya Taşova YİBO’nun antrenörü Hakan Günal, kasım ayına galibiyetle başladıklarını belirterek, “Umarım şansızlığımızı kırmış oluruz” dedi.

Günal, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir maç oynadıklarını söyledi.

Rakiplerinin ligin ilk beş haftasını domine eden hızlı ve genç bir ekip olduğunu dile getiren Günal, “Bugün bu özelliklerini sahaya yansıttılar. Son ana kadar oyunu bırakmayan, dokuz yabancısı olan bir ekibe karşı oynadık” dedi.

Hala eksikleri bulunduğunu belirten Günal, şöyle konuştu:

“Bugün dokuz kişi ile oynamak zorunda kaldık. Pivotumuz Artem Vişnevski’nin sakatlanması bizi iyice zora soktu ancak sporcu arkadaşlarım maçı başından sonuna kadar istediler. Bir ara bocaladık, bu da normal. 60 dakika boyunca bu tempoda maçı çıkartmak zordur. Arkadaşlarım insan üstü güç sarf ettiler. Üç beraberlik, bir mağlubiyetle bitirdiğimiz ekim ayı periyodundan sonra kasım ayına galibiyetle başladık. Umarım şansızlığımızı kırmış oluruz.”

Zağnos Erkek Hentbol Takım Menajeri Aydemir Aslankaya da maçın rakiplerinin sabırlı oyunu ve kalecilerinin iyi performansıyla maçın ilk yarısını 13-9 geride tamamladıklarını söyledi.

İkinci yarıda dönem dönem rakiplerini yakaladıklarını ama son 5 dakikada maçı kaybettiklerini kaydeden Aslankaya, “Bu sezon tüm maçlarda son 5 dakikayı hangi takım iyi kullanırsa o avantajlı oluyor. Bugün de aynı şey oldu. Maç bize de dönebilirdi, yakaladığımız bire bir fırsatları değerlendiremedik. Amasya Taşova YİBO sabırlı ve iyi oynayıp iyi hücum etti. Kalecinin iyi performansı da maçı kazanmalarında büyük rol oynadı” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme