Güney: “Centilmence mücadele ettiler”

Üsküdar Belediyespor’un, Yenimahalle Belediyespor’u 28-30 mağlup etmesinin ardından Üsküdar Belediyesi Başantrenörü İsmail Güney değerlendirmelerde bulundu. 

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Üsküdar Belediyesi SK Başantrenörü İsmail Güney, Neslihan’ın transferiyle birlikte kadroda güç kaybı yaşandığını, Yenimahalle Belediyesi maçının da güzel bir galibiyetle sonuçlandığını fakat hedeflerinin daha yukarıya çıkmak olduğunu kaydetti.

Güney transferle ilgili şunları söyledi: “Neslihan’ın hedefleri vardı ve bu hedefleri doğrultusunda transferi gerçekleşti. Güç kaybedeceğimizi bilsek de buna onay verdik. Umarım hedeflerini gerçekleştirir. Bundan sonraki spor hayatında da kendisine başarılar diliyorum.”

Yenimahalle galibiyetiyle alınan 2 puanın önemi olduğunu vurgulayan Güney, “Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Kazanmak için gittik. Maçın içerisinde inişli çıkışlı bir süreç oldu ama oyunun hakimiydik. Sonuna kadar maçı sürdürdük ve galip gelmesini bildik. Bizim için önemli bir 2 puandı. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Centilmence mücadele ettiler” diye aktardı. 

Güney, kısa bir aradan sonra hazırlıkların devam edeceğinin altını çizerek, “Hedeflerimiz daha güzel hentbol oynayıp yukarılara tırmanabilmek. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki maçımıza hazır olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme