Günün Transferleri ve Açıklamaları

Hentbol Erkekler Süper Liginde, Bugün(15 Ağustos) öne çıkan transfer açıklamaları ve olayları şöyle oldu.

Hentbolhaber Muhabirinin telefon ile ulaştığı Hentbol Erkekler Süper Liginde yer alan ekiplerin antrenörleri şu açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirligi’nde Antrenör Rüştü Şahin "Transferi tamamladık. Genç arkadaşlarımız ile birlikte sezona hazırlanacağız. "Dedi.

Anafen Koleji Antrenörü Çetin Tiryaki yapmış olduğu açıklamada : "Bugün yarın yabancı bir orta oyun kurucu ile anlaşacağız. Onunda ismini yakında açıklayacağız."dedi.

Adana Çukobirlik Spor Kulübünde  Antrenör Gürçin Can yapmış olduğu açıklamada : "Diğer takımlar sezon hazırlıklarına başladı. Bizde ki maddi sıkıntılar sebebiyle problemlerimiz oldu. Önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantı ile kalan oyuncularıız ile yolumuza devam edip, transferlere nokta koymak istiyoruz. Sponsorluk görüşmemiz devam ediyor."dedi.

Trabzonspor Kulübünde Ahmet Kaynak yapmış olduğu açıklamada : "Şuan için transfer ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Herşey önümüzdeki günlerden belli olacak."dedi.

Ankara İl Özel İdare’de Antrenör Adnan Öztürk : "Transferimizi tamamladık. Genç kadromuz ile beraber bu sene iyi işler başaracağımızı düşünüyorum."dedi.

İstanbul Yeditepe Spor Kulübünde Antrenör Vahit Zorlu : "Önümüzdeki  günlerde kanat pozisyonu için bir iki oyuncu ile anlaşabiliriz. Bu konuda yetkili arkadaşlarımız görüşmeleri yapıyor. Önümüzdeki hafta itibariyle tüm görüşmelerimiz bitmiş olacak." dedi.

Maliye Milli Piyango Spor Kulübünde Okan Halay :" Transferi kapattık. Kadromuzu şekillendirdik. Şuan Çanakkale’de çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Takımım çalışa temposundan memnunum."dedi.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’da  Antrenör Zeki Polat : " Sağ oyun kurucu olarak yabancı oyuncu transferi konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar şekillenmiş olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca çalışmalarımız da devam ediyor."dedi.

Bursa Nilüfer Belediyesinde Antrenör Fatih Işık : "Geçen seneye göre takımlar kadrolarını kuvvetlendirdi.Bizde son olarak Antalyaspor’dan Burak Dağcı ile görüşüyoruz. Bugün yarın herşey netlik kazandığında imzayı attırmış olacağız."dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyespor Metin Parlak " Kadromuzda Tamer Turan’ı kaybettik. Yerine Göztepe’den Doğancan’ı transfer ettik. Çalışmalarımıza devam ediyoruz."dedi.

Antalyaspor’da Antrenör Tufan Dağseven :" İdarecilerimiz transfer çalışmalarına devam ediyorlar. Önümüzdeki günlerde transferler konusunda tekrar bir basın toplantısı düzenlenecektir.Çalışmalarımızı tüm hızıyla deva ediyor."dedi.

Mersin Hentbol’de İdari Menajer Osman Özoğlu yapmış olduğu açıklamada : " Kadromuzu şekillendirdi. İddaalı bir ekip için çalışmalarımızı antrenör arkadaşımızla devam ediyoruz.

Beşiktaş’ta ise açıklamaların yasaklandığı, gelişmelerin sadece Beşiktaş resmi sitesi ve Televizyonu tarafından yapılacağı bildirildi.

Bakmadan Geçme