Hafta Ortası’nda özel konuklar: Saffet Türksoyer, Cihan Somuncu ve Gamze Çelik

Hentbolhaber.net ayrıcalığıyla, Gazeteci Yılmaz Acar Davut’un sunumuyla ekranlara gelen Hafta Ortası programı bu hafta yine çok değerli konuklarıyla, hentbolun nabzını tutmaya devam edecek.

Hentbol Kadınlar Süper Lig’de mücadele eden Aksaray Belediyesi GSK ve Görele Belediyesi SK; Erkekler Süper Lig’de mücadele eden İzmir BŞB GSK bu haftanın konukları olacak.

Peki bu hafta hangi konular işlenecek?

Kadınlar Süper Ligi’nde ve Erkekler Süper Ligi’nde zirve hattını yakından ilgilendiren karşılaşmalar oynandı. Şampiyonluk yolunda kim bir adım öne geçti, tatlı rekabet nasıl kızıştı? Yalıkavak-Kastamonu, Beykoz-İzmir maçları haftanın öne çıkan karşılaşmaları oldu…
Maçlar sonrasında kim hangi açıklamalarda bulundu?

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Avrupa Ligi B Grubu’nda 4’üncü maçına Rusya’da çıkacak. Lada maçı öncesinde Kastamonu ekibinde son durumlar ne?

Aksaray Belediyesi GSK Başkanı Gamze Çelik, Aksaray’ın bu güne kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapmak istediklerini hentbolseverlerle paylaşacak. Devre arası transferleriyle Aksaray neyi hedefliyor, yeni transferler olacak mı?

Görele Belediyesi SK aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kadro gelecek sene Avrupa’da mücadele etme biletini alır mı, yeni transferler olacak mı? Görele Belediyesi SK Başkanı Cihan Somuncu yanıtlayacak…

Erkekler Süper Ligi’nde zirve yarışı iyiden iyiye kızışıyor. İzmir’in Beykoz galibiyeti sonrasında kartlar yeniden dağıtıldı. İzmir BŞB GSK Sportif Direktörü Saffet Türksoyer, Erkekler Süper Lig’deki hedeflerini açıklayacak. İzmir’in hedefi şampiyonluk mu, kadroya takviye olacak mı?

Erkekler Türkiye Kupası’nda çeyrek finalistler belli oldu. Türkiye Kupası’nı kim kazanacak?

Hepsi ve daha fazlası için:
3 Şubat Çarşamba
21.00’da
hentbolhaber.net sosyal medya hesaplarınızda randevunuz var!

 

Bakmadan Geçme