Haftanın maçında galip Muratpaşa

Süper Lig’de Muratpaşa Belediyespor, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nü 35-27 yendi.

Kadınlar Süper Lig’de sezonun ilk haftasında Süleyman Evcilmen Spor Salonunda Muratpaşa Belediyespor’la Ardeşen GSK maçı oynandı. Maça ev sahibi Muratpaşa Belediyespor hızlı başladı ve ilk 7 dakika geri kaldığında önde olan 6-2 ile ev sahibi ekip oldu. Muratpaşa Belediyesi SK, ilk devrede skor üstünlüğünü korudu. İlk yarıda Muratpaşa Belediyespor’dan, Diğdem Hoşgör ve Tanya Bogosavlsevic, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nden de Tanja Vuckovic takımları adına en çok gol üreten isimler oldu. İlk devrenin son dakikalarında rakibi karşısında oyun üstünlüğü sağlayan Muratpaşa Belediyespor, ilk devreyi 20-13 önde kapadı.

İkinci yarı savunmada etkili oynayan Muratpaşa Belediyespor, skor farkını devrenin 8’inci dakikasında 10’a yükseltti. Paşa’nın Melekleri’nde, Sevilay İmamoğlu Öcal kurtarışlarıyla takımına katkı sağladı. İkinci yarı Muratpaşa Belediyespor’da Esin performansı ile rakip defansı zorladı. Muratpaşa Belediyespor evinde bu sezonun ilk maçında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nü 35-27 mağlup etti.

Maçta 9 gol atan Diğdem en skorer oyuncu oldu. Muratpaşa Belediyespor’da Esin ile Natalia, Ardeşen’de de Tanja 7’şer golle takımlarına katkı sağladı.

Salon: Süleyman Evcilmen

Hakemler: Serdar Özen, Yunis Tokmak

Muratpaşa Belediyespor: Sevilay İmamoğlu Öcal, İrem, Snopova 6, Diğdem 9, Tanja 2, Aslı, Natalia 7, Gülsüm 3, Hatice, Valeria 2, Esin 1, Fetane, Yasemin 4, Buse, Kübra 1, Ayşe

Ardeşen Gençlik: Grubisic 3, Kübra 4, Perihan 2, Tanja 7, Melek, Neslihan, Burlechenko 2, Duygu, Jankoviç 1, Neslihan, Georgicv 6, Jelena 1, Andrilcuk 1, Kristina

İlk yarı: 20-13

Diskalifiye: Neslihan (Ardeşen Gençlik)

İki dakika cezası alanlar: Snopova, Diğdem, Natalia, Valeria, Esin (Muratpaşa Belediyespor), Grubisic, Kübra, Perihan, Georgicv (Ardeşen Gençlik)

Bakmadan Geçme