Haftanın maçında kazanan Göztepe

Erkekler Süper Ligi 11.hafta maçında Göztepe, deplasmanda Selka Eskişehir Hentbol Spor Kulübüne konuk oldu.

HENTBOLHABER.NET – Göztepe, Selka Eskişehir Hentbol karşısında ilk 10 dakikayı 3:5 önde geçti. Özellikle Tunuslu pivot  Marouan Chouiref bu dakikalarda hücumda etkili olan oyuncuydu. Aynı zamanda Göztepe savunması ile ön plana çıktı.  20.dakikaya girildiğinde ev sahibi ekip 7:7 eşitliği sağladı. Selkaspor’un eşitliği yakalaması ile birlikte Göztepe teknik direktörü Adnan Öztürk mola aldı.  Göztepe, bu dakikalarda kaleci Viktor Gigov’u geçemedi. Hücumda etkisiz olan Göztepe, ilk devrenin son dakikasına 11:10 geri girdi.  İlk devrenin son saniyesinde Göztepe’de Kevic golü atarak 11:11 eşitliği sağladı.

Müsabakanın ilk devresinde Göztepe hızlı hücumları değerlendiremezken, Selkaspor hızlı hücumları daha iyi kullandı. Göztepe’de Yunus Özmusul kritik kurtarışlara imza atarken, Selkaspor’da da Viktor Gigov üzerine düşen görevi yaptı. Müsabakanın ilk 15 dakikasında Göztepe savunması daha dirençli iken, Selkaspor savunması 15-30 dakikalar arasında kendisini buldu.

İkinci devreye Göztepe goller ile başladı. Gökhan ve Baran’ın golleri ile iki sayılık farkı yakaladı.  İkinci devre karşılıklı goller ile geçerken Selkaspor aradaki farkın açılmasına engel oldu ve maçın son 10 dakikasına ev sahibi Selka Eskişehir Hentbol 22:21 önde girdi. Selkaspor üst üste aldığı zaman cezaları ile iki kişi eksik oynadı. Kerem ile sağ kanattan goller bulan Göztepe aradaki farkı tekrar iki sayıya çıkardı(22:24) Maçın son 5 dakikasına konuk ekip 24:25 önde girdi. Sarı-kırmızılılarda Yunus Özmusul’un kurtarışları  takımının skor üstünlüğünü devam ettirdi. Maçın son dakikası içerisinde 7metre atışını Janko Kevic ile gole çeviren Göztepe 3 sayılık farkı yakaladı. Kerem maçının sonucunu belirledi ve Göztepe, Eskişehir deplasmanından 25:29 galip ayrıldı.




Bakmadan Geçme