Haftanın maçında kazanan İzmir Büyükşehir Belediyesi

Can Çağnay Sezonu Erkekler 1.Lig 9.hafta maçında İZmir Büyükşehir Belediyesi, Batman Belediyesi Spor Kulübünü ağırladı.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler 1.Liginde haftanın maçı İzmir’de oynandı. Celal Atik Spor Salonu’nda namağlup iki takım karşı karşıya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, Batman Belediyesi SK’yı ağırladı.

Maça her iki takımda temkinli başladı. İlk 10 dakika karşılıklı goller ile geçildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi orta oyun kurucu Şenol ve sol kanat Orhan’ın golleri ile 13.dakika da farkı 3’e çıkardı (7:4) ve Batman Belediyesi SK antrenörü Secaatin Aydoğ mola almak zorunda kaldı. İlerleyen dakikalarda karşılıkı goller ile geçmeye devam ederken İzmir Büyükşehir kalecilerinin kurtarışları takımın skor avantajını önde tutmasını sağladı.  İlk devrede 20.dakika geri kaldığında İzmir Büyükşehir 12:6 ile 6 sayılık skor üstünlüğünü elde etti. İzmir ilk devrede orta alandan bulmuş olduğu goller ile maça damga vurdu veilk devrenin son 5 dakikasına 14:7 önde girdi. İlk devrenin son iki dakikasında ev sahibi mola alarak takımın dinlenmesini sağladı. İlk devrenin son sinyali ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi  ilk devreyi 16:10 önde kapadı.

İkinci devreye Batman Belediyesi hızlı başladı ancak ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediyesi oyunun temposunu kontrol attında tuttu. Oyunu yavaşlatan ve gerektiğinde hızlandıran İzmir Büyükşehir 35.dakika da 18:11 üstün olan taraftı. Dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koyan İzmir temsilcisi 43.dakikayı 25:17 önde geçti. Müsabakanın son 10 dakikasına 28:21 üstün giren ev sahibi oldu. İzmir Büyükşehir’de orta oyun kurucu Şenol Boyar’ın ve Sol Kanat Orhan’ın müsabaka boyunca katkıları fazla oldu. Ayrıca sürpriz atışları ile Uros Jevtic İzmir Büyükşehir’e skor avantajı sağladı. Maçın sonlarında skor avantajını iyi koruyan mavi-beyazlı ekip salondan 35:27 galip ayrıldı.





 

Bakmadan Geçme