Hakan Günal: 𔄠 günde 3 deplasman maçı ve…”

Kadınlar Süper Liginde 17.haftasının kritik maçında Kastamonu Belediyesi GSK, İstanbul deplasmanına konuk oldu.

HENTBOLHABER.NET – Hafta sonu oynanan müsabakada Üsküdar Belediyesi SK’yı tek sayı farkla(24-25) mağlup etmeyi başaran Kastamonu Belediyesi GSK, hedeflerine adım adım yaklaşıyor.

Kastamonu Belediyesi GSK’da Teknik patron Hakan Günal, “Son 4 maça girilen dönemde stres düzeyi yüksek maçlar oynanıyor. Üsküdar maçı da bu şekilde geçti bizim açımızdan. Bunun yanı sıra 8 gün de 3 deplasman maçı ve yapılan yaklaşık 1800 km yolu da eklersek maçın zor geçmesi kaçınılmazdı. Rakibimizin de Avrupa Kupası hedefi ve lider takımla oynaması motivasyonlarını üst seviyede tutmalarına neden oldu. Sonuçta ortaya seyir zevki ve heyecan düzeyi yüksek bir müsabaka çıktı. Sanıyorum seyredenlerin uzun süre unutamayacakları anıları olmuştur bu maçta.
Kalan maçlarda stresi yönetmeyi de onunla başa çıkabildiğimizi de sahaya yansıtacak ve hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz.

Sporcu arkadaşlarımı bu zorlu süreci kayıpsız geçtikleri ve ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.

Son cümle de bizi İstanbul deplasmanında yalnız bırakmayan Sayın Hakkı Köylü’ye, yoğun programı dolayısıyla yanımızda olmasa da manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Baskanımız Sayın Tahsin Babaş’a, Başkanımız Sayın Bülent Bıyıklı önderliğinde tüm yönetim kuruluna ve maç boyunca bizden desteklerini esirgemeyen yüce gönüllü seyircilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme