Hakan Günal: Ardeşen maçı 6 puanlık bir maç!

Kadınlar Süper Liginde Ardeşen GSK’yı konuk edecek Kastamonu Belediyesi GSK’da Teknik Direktör Hakan Günal maç öncesi açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi GSK Teknik Direktörü Hakan Günal, Ardeşen maçıyla ilgili olarak “Ardeşen GSK maçını alarak üst sıralarda yarıştığımız takımlarla karşı avantaj elde etmek istiyoruz” dedi.

Günal, Milli Takım müsabakaları sebebiyle uzun bir aranın ardından tam takım olarak çalışabildiklerini ve sakat oyuncularının iyileşmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

“Ardeşen maçı bizim için 6 puanlık bir maç.  Ardeşen GSK, Zağnos SK, Muratpaşa Belediyesi SK, Yenimahalle Belediyesi SK ve biz iddaalı olarak ekipler olarak gözüküyoruz. Bu takımların birbirleri arasında oynayacakları maçlar ligin sonundaki puan sıralamasını da belirleyecek. Umarım sezon sonu hedeflerimize ulaşmış oluruz. Bu sebeple bu maç bizim için çok önemli. Dediğim gibi 6 puanlık bir maç. Ardeşen GSK’da kadın hentboluna çok iyi yatırımlar yaptı. Kaliteli oyuncuları var ve hedefleri şampiyonluk. Zor maç. Bizde kendi evimizde oynamanın avantajını kullanacağız” dedi.




Bakmadan Geçme