Hakan Günal: Çoşkuyu yaşamak istiyorum

Ülkemizi EHF Kupası Grup müsabakalarında temsil eden Kastamonu Belediyesi GSK, C grubu müsabakalarına galibiyet ile başladı.

HENTBOLHABER.NET – Kadın Hentbolunda ilk kez mücadele ettiğimiz EHF Kupası Grup müsabakalarında Kastamonu Belediyesi GSK, Viborg HK karşısında sahne aldı.

Danimarka’da ilk kez kadın/erkek müsabakalarında Türk takımları arasında ilk kez galip gelmenin sevincini yaşayan Kastamonu Belediyesi oyuncuları ve teknik ekip, bu sezon oynadıkları beş EHF Kupası müsabakasından da mutlu ayrıldı. 

Galibiyet haberini okumak için tıklayınız…

Galibiyetin mimarlarından teknik patron Hakan Günal yapmış olduğu açıklamada; “Türk hentbolunda, yurt dışında galibiyetler çok az. Özellikle önemli hentbol ülkelerinde galip gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kendi takımımla, oyuncularımla gurur duyuyorum. Kastamonu Belediyesi GSK ile beraber başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Viborg önemli bir takım. Onlar tam bir hentbol kulübü. Başarıları çok fazla. Ancak bizde iyi analiz ederek, iyi hazırlanarak bu maçı kazandık. Daha 5 maçımız var. İlk maçımızdan galip ayrıldık. Biz iyi oynayıp, oyuncularım ile en iyisini yapmaya çalışacağız. Şuan çok fazla yorum yapmayacağım. Sadece kulübüm ile bu galibiyetin mutluluğunu, çoşkusunu yaşamak istiyorum. Bizi destekleyenlere teşekkür ederim.”

Bakmadan Geçme