Hakan Günal: Dar kadromuz büyük dezavantaj

Amasya Taşova Hentbol Takımı Antrenörü Hakan Günal’ın Kayseri deplasmanı dönüşü maç ve lige dair açıklamaları…

FULYA ÖKTEM / HENTBOLHABER.NET – Amasya Taşova Hentbol Takımı Antrenörü Hakan Günal, Hentbolhaber.Net’e Rainbow Kayseri karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hızlı ve sert bir mücadeleden galip çıkan rakiplerini tebrik ettiklerini söyleyen Antrenör Hakan Günal; “İlk devrenin 20. Dakikasında Sağ Oyun Kurucumuz Duka oyuna devam edemeyecek şekilde sakatlandı. İkinci devrenin 10. Dakikasında ise Juric kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Bu silahlarımızı kaybettikten sonra skora etki edemedik. Mücadele seviyesi yüksek maçlarda maalesef dar kadromuz büyük dezavantaj oluyor” dedi.

Amasya kadrosunun 13 oyuncudan oluştuğunu kaydeden Günal; “Üç sporcumuz henüz çok genç. Süper Lig mücadelesinde elinizde 10 kişi kalıyor. Mücadele seviyesi yüksek ve hızlı maçlarda rotasyon gerekiyor. Arz ettiğim şartlarda bu mümkün olmuyor” dedi.

Rainbow Kayseri’nin galip gelmemesi halinde Amasya ekibi ile arasında puan farkının açılacak olduğunu belirten Hakan Günal; “Maça iyi hazırlanmışlar. Sert bir maç oldu ancak sınırların dışına çıkan bir sertlik yaşanmadı. Böylece seyir zevki de yüksek oldu. Kayseri ekibi kadro genişliğini de kullanarak iyi bir oyun çıkardı ve galip geldi. Tebrik ediyorum” dedi.

“KAYSERİ’DE SEYİRCİ SAYISI ARTMASI SEVİNDİRİCİ”
Kayseri’de seyirci sayısı arttığını mutlulukla gözlemlediklerini belirten Amasya Taşova Antrenörü Hakan Günal, maçtan önceki gösterilerin de oldukça ilgi çekici olduğunu belirtti. Günal; “Güzel bir bando vardı. Pepee maskotlarının dansı da çok hoştu. Bu tip etkinlikleri hentbol maçlarında daha çok görmek istediğimi altını çizerek belirtmek istiyorum. Dünyada spor organizasyonlarının ayrılmaz bir parçası olan müzik ve gösteri artık bizim sahalarımızda da yerini almalı” dedi. Kayseri’nin hentbol kültürüne sahip bir şehir olduğunu belirten Hakan Günal, Rainbow Kayseri’nin maç öncesi eğlencelerle bu kültüre katkıda bulunduğunu söyledi.

“HEDEFİMİZE ULAŞMAYI GECİKTİRDİK”
Hakan Günal sözlerine şöyle son verdi: “Kayseri’deki maçı kazanmamız halinde ligi ilk 6 içinde bitirme şansını elde edecektik; dördüncü, beşinci en kötü altıncı olarak. Elbette play off da garanti olacaktı. Ligde normal süreyi de 27 veya 28 puan ile bitirme şansını elde edecektik. İlk altı hedefimiz, Rainbow Kayseri karşısında aldığımız mağlubiyetle gecikti. Yolumuza en az kayıpla devam etmek istiyoruz.”

Bakmadan Geçme