Hakan Günal ile Nilüfer Belediyespor'un yolları ayrıldı

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekibi Nilüfer Belediyespor'da görev yapan Başantrenör Hakan Günal ile Nilüfer Belediyespor'un yolları ayrıldı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Nilüfer Belediyespor ile Hakan Günal’ın yolları ayrıldı.

Sezon başında ( 27 Ağustos) takımın başına geçen Hakan Günal, bugün paylaşmış olduğu sosyal medya gönderisi ile Nilüfer Belediyespor’a veda ettiğini açıkladı.

Yaptığı paylaşımda Günal,

“Bugün itibariyle Nilüfer Belediyespor kulübüyle yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bu süreçte beraber çalıştığım ekibim ve sporcu arkadaşlarımla birlikte kulüp başkanımıza, kulüp müdürümüze, şube sorumlularımıza ve bizlerle her zaman yan yana olan kulüp personelimize çok teşekkür ediyorum…”

Hakan Günal ile Nilüfer Belediyespor, 21 müsabakada 10 galibiyet, 11 mağlubiyet alarak normal sezonu 6.sırada tamamladı. Türkiye Kupası’nda da Ligin en zorlu ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor’u eleyen Nilüfer Belediyespor, HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası 8’li finallerinde mücadele etmişti.

Cemal Kütahya Sezonu Play-Off müsabakalarında ise Beşiktaş Yurtbay Seramik’e elenerek, 2022-23 sezonunu noktalamış oldu.

Bakmadan Geçme