Hakan Günal ilk kez konuştu

Kadınlar Süper Lig’de Kastamonu Belediyesi GSK’nın teknik direktörü olarak sözleşmeye imza atan Hakan Günal ilk olarak Hentbolhaber.Net’e konuştu.

HENTBOLHABER.NET / Geçen sene Avrupa Arenası’nda Challenge Kupası’nda final oynayan, çıtası yüksek bir takıma gelmek heyecan verici diyen Hakan Günal, “Kastamonu spor kenti hentbol’dan futbol’a oradan bireysel branşlara kadar tüm branşlara ilgi büyük.  Bunun yanında başarıya aç bir şehir. Bizim işimiz de bu beklentiyi karşılamak için çalışmak olacak. İlk hedefimiz Avrupa Kupalarına katılmak ve Türkiye Kupasını kazanmak” dedi.

Transferin nasıl gerçekleştiğini sorduğumuzda Günal, ” Taşova YİBO ile yolların ayrılmasıyla birlikte, idarecilerimiz  benimle görüşmek istediler ve sonrasında da olumlu geçen görüşmeler neticesinde buradayım” dedi.

Erkekler Süper Ligi’nden sonra Kadınlar Süper Lig’de görev yapmanın zor olup olmayacağı sorumuza Hakan Günal şu cevabı verdi:

“8 sene aradan sonra Kadınlar Süper Ligine dönmek heyecan verici. 8 sene önce zirvede bıraktığımız bir lige geri dönüş yapıyorum. Sorumluluk büyük ama ben hentbolda kadın, erkek ayırımı  yapmıyorum. Benim için çalışan ve çalışmayan sporcu vardır.  Bu yüzden antrenman sistemimi de değiştirmeyeceğim. Sporcu arkadaşlarımın da buna alışacağını biliyorum. Benim açımdan bir zorluk yaşanmayacak çünkü hentbol oynayacağız” dedi.

Son olarak kendisi takımın başına geçmeden transferlerin gerçekleştiğini, bundan sonra transferde nasıl bir yol izleneceğini sorduğumuzda ise Günal şunları söyledi:

“İdarecilerimiz başarılı transferler gerçekleştirmiş. Bir iki bölgeye daha takviye düşünüyoruz. Onun haricinde önemli olan bizim nasıl çalıştığımız olacak” 

Hakan Günal’ın dün gerçekleşen imza töreninin ardından Ankara’ya döndüğü ve yakın zamanda Kastamonu’ya gelerek sezon hazırlıklarına başlayacağı ifade edildi.


//

Bakmadan Geçme