Hakan Günal: “Lider olan takıma tüm takımlar farklı motivasyon ile çıkar”

İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK maçından galibiyet ile ayrılan Kastamonu Belediyesi GSK, hedefine emin adımlar ile ilerliyor.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi 16.hafta mücadelesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’ya konuk olan Kastamonu Belediyesi GSK, salondan 25-29 galip ayrıldı.

Kastamonu Belediyesi GSK Baş Antrenörü Hakan Günal, lider olarak gittikleri İzmir’de, rakiplerinin beklenen oyun mücadelesini ortaya koyduğunu belirtti.

Günal devam eden açıklamalarında;

“Beklediğimiz gibi zor bir maç oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK iyi mücadele etti. Kalan maçlarımız da aynı şekilde geçecek ve bu da doğaldır, lider olan takıma tüm takımlar farklı motivasyonla çıkarlar. İzmir Büyükşehir’de daha önce söylediğim gibi bize zor bir deplasmandı ve başarılı olduk. Biz rakip ayırt etmeden mücadelemizi devam ettireceğiz. Tek isteğimiz iyi hentbol oynamak. Bir cümle de hakem arkadaşlara söylemek istiyorum.
Hemen hemen birbirine denk olan pozisyonlarda farklı kararlar çıkabiliyor. Bunu standart olarak her iki taraf içinde aynı şekilde uygulanabilirse tüm oyuncu ve antrenörler ikilemde kalmayacaktır. Bu konuda da biraz dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hedefimize adım adım ilerlerken her maça daha önce söylediğim gibi final havasında çıkacağız” dedi.

Bakmadan Geçme