Hakan Günal: Maç bizim kontrolümüzde geçti

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası’nda dörtlü final yolunda ilk maçını kazanan Amasya Taşova’nın Teknik Direktörü Hakan Günal’dan çok özel açıklamalar…

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – Dün oynanan maçta deplasmanda galip gelerek Spor Toto Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçı için avantaj elde Amasya Taşova YİBO Teknik Direktörü Hakan Günal, Hentbolhaber.Net’e maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Maçın tahmin ettikleri şekilde oynadığını söyleyen Hakan Günal; “Pazar günü Anafen ile oynadığımız lig maçının son bölümünde kullandıkları önce yüksek 4-2 sonra 3-3 e dönen dizilişle oynayacaklarını düşünüp buna göre bir idman yapmıştık. Çalışmamız işe yaradı” dedi.

Günal; “Maç bizim kontrolümüzde geçti. Tempoyu da skoru da biz ayarladık. Ancak deplasmanda önde olmanın verdiği rehavetle gevşedik ve karşılaşmanın son dakikalarında maalesef skoru koruma telaşına düştük. Daha farklı şekilde oynayabilir, ilk maçta her şeyi bitirecek gibi bir skor alabilirdik” dedi.

Yine de oynadıkları oyundan memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Hakan Günal; “Taşova’daki maçın çok çok daha farklı olacak ona inanıyorum” dedi.

Türkiye Kupası maçlarının ligin sağlaması gibi olduğunu, önce ilk 8’e sonra da ilk 4’e kalma konusunda avantaj elde ettiklerini kaydeden Hakan Günal; “Hem Türkiye Kupası’nda hem ligde üst grupta yer aldık. Sonuçta sadece sizin yaptıklarınız değil, diğer takımların aldığı sonuçlar da yerinizi belirliyor. Ligde ulaştığımız yere tesadüf gözüyle bakan bir kesim olduğunu biliyoruz. Türkiye Kupası’nda ligdekine paralel bir sonuç elde etmemiz onların düşüncelerini çürütmek açısından da anlamlı oldu. Biz yaptığımız çalışma ile nerelere gelebileceğini biliyorduk. Bunu başkalarına da gösterme şansı bulduk. Bu anlamda da mutluyuz” dedi.

ELBİSE…
Amasya Taşova Teknik Direktörü Hakan Günal’ın, maçtan önceki gün yapılan idman sonrası sporcularına şöyle seslendiğini öğrendik: “Bu camia size bir elbise biçmişti. O elbise size dar geldi, kendi elbisenizi kendiniz diktiniz. Sezon başında küme düşecek takımlar içinde ilk favori Taşova idi. Sezon boyunca oynadığınız maçlarla, antrenmanlarındaki performanslarla böyle düşünenleri utandırdınız. Başta sizi destekleyen halkımızı, kulüp yöneticilerini ve beni gururlandırdınız, mutlu ettiniz. Sizlere teşekkür ederim.”

Bakmadan Geçme