Hakan Günal: “Motivasyon düşüklüğü mağlubiyette rol oynadı”

Teknik Direktör Hakan Günal, Kastamonu Belediyespor’un EHF Kupası A Grubu'ndaki son maçında ağırladığı Almanya temsilcisi Thüringer'e 30-24 mağlup olduğu maç ile ilgili Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası A Grubu’ndaki son maçında ağırladığı Almanya temsilcisi Thüringer’e 30-24 mağlup oldu.

Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da misafir takımın 14-11 üstünlüğüyle tamamlandı.

Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Günal, Çeyrek Finali garantilemenin sonucu olarak motivasyon düşüklüğü yaşadıklarını ve bunun mağlubiyette önemli rol oynadığını belirtti.

Günal devam eden açıklamalarında, “Grup müsabakalarına iki  mağlubiyetle başladık, toparlandık ve ardından gelen galibiyetler ile çeyrek finali garantileyerek Thüringer maçına çıktık. Kendi seyircimiz önünde galibiyet elde etmek istiyorduk. Ancak Çeyrek Finali garantilemenin sonucu olarak istediğimiz motivasyonu sağlayamadık ve Thüringer maçından mağlup ayrıldık. Çeyrek Finali garantileyen sporcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gerçekten Türkiye’de bir ilki başardılar. Üst üste bu seviyeye gelen ilk takım oldular. Bu yüzden arkadaşlarım ile gurur duyuyorum. Mücadelelerinden kazanma arzularından dolayı teşekkürler. Şimdi 11 Şubat’ta kura çekimini bekleyeceğiz. Kura çekimi sonucu rakibimize yönelik çalışmalarımıza 13 Şubat itibariyle başlayacağız.  12 Şubat’ta Yalıkavak ile maçımız var. Türkiye Kupası maçları ve Süper Lig maçları devam ediyor olacak. Bu zorlu süreçleri atlatıp Kastamonu Belediyesi GSK’nın tekrar yaptığını yapıp, yarı finale yükselmek istiyoruz. Türkiye’ye bir sevinç daha yaşatmak istiyoruz. Umut ediyorum ki bunu sağlayacağız”dedi.

Bakmadan Geçme