Hakan Günal: “Puan beni mutlu etmiyor”

Erkekler Süper Ligi takımlarından Amasya Taşova YİBO’nun antrenörü Hakan Günal, “Bu sezon takımımdan oyun anlamında memnunum ama puan anlamında memnun değilim” dedi.

KAYNAK: Ajansspor

Ligin 7 maçlık bölümünde 7 puan aldıklarını hatırlatan Günal, ligdeki mücadelenin geçen sezonlara göre daha zor geçtiğini ifade ederek, “Bu sezon takımımdan oyun anlamında memnunum ama puan anlamında memnun değilim. Biz iyi bir ekibiz ama oyuncu sayımız yeterli değil. Bu da rotasyon yapmamızı engelliyor. Bu, bugüne kadar sadece 7 puan almamızın mazereti değil ama nedenlerinden biri” diye konuştu.

Ekim ayında oynadıkları dört maçın üçünde berabere kaldıklarını, bir maçı da bir farkla kaybettiklerini anlatan Günal, berabere biten üç maçta da son golü yiyen taraf olduklarını kaydetti. 

Ligin 6. haftasında 27-26 yenildikleri Maliye Milli Piyango maçına değinen Günal, “Hakemler takdir haklarını bizden yana kullanmadı. Biz takdir haklarını ne bizden yana ne de diğer takımdan yana kullanmalarını istiyoruz. Hakemlerin sadece gördüklerini çalıp maç yönetmelerini istiyoruz. Eğer berabere biten bu üç maçı galip bitirmiş olsaydık, şimdi ligin zirvesinde Beşiktaş Mogaz ile beraberdik” değerlendirmesinde bulundu.

Günal, Amasya Taşova YİBO’dan A Milli Takım’a seçilen Niyazi Bozkurt’un övünç kaynakları olduğunu vurgulayarak, “Umarım takımımızdan hem kamp hem müsabaka dönemi için milli takıma gidecek sporcu sayısı artar. Sporcularımızın çalışmalarının karşılığını milli takım ödülü olarak almaya devam etmelerini diliyorum” şeklinde konuştu. 

 

Bakmadan Geçme