Hakan Günal: “THF’den açıklama bekliyor”

Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO’nun Teknik Direktörü Hakan Günal, bundan sonra tüm maçlardan 2 puan almak istediklerini belirterek, “Çünkü takımımızın o kapasitesi var” dedi.

Günal, Anadolu Ajansına yapmış olduğu açıklamada, Trabzonspor ile 22-22 berabere kaldıkları maçta, hakemlerin de formsuz olduğunu dile getirdi ve bunun maça yansıdığını belirtti.

Bundan sonra benim beklentim kalan tüm maçlardan iki puan almak. Çünkü takımımızın o kapasitesi var” diyen Günal, hafta sonu aynı ilin takımı olan Merzifon Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti:

“Merzifon Belediyespor şu ana kadar sadece bir mağlubiyet aldı. Dişli, tecrübeli bir ekip ve tecrübeli bir antrenörleri var. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Amasya derbisi, yüz bin nüfusu olan bir ilin iki takımının bir araya gelecek olması çok güzel. Umarım hafta sonu bizi izlemeye gelecek olan hem Merzifon hem de Taşovalı taraftarlar güzel bir maça tanıklık ederler ve gülen taraf da biz oluruz.”

“THF disiplin kurulu kararlarını ve yabancı kriterlerini yayınlasın”
Günal, Türkiye Hentbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde disiplin kurulu kararları ile ilgili hiçbir bilgi bulunmadığını belirterek, şunları kaydetti:

“Disiplin kurulu kararlarının geçtiğimiz sezon federasyonun resmi internet sitesinden kaldırıldığını gördük ve hala da konulmadı. Biz antrenörler olarak, rakip takımda kimin oynayacağını veya oynamayacağını bilelim ki bir hafta sonra oynayacağımız maçta antrenmanlarımızı ona göre yapalım. Yeni yabancı oyuncu kuralı ile beraber federasyondan şöyle bir isteğimiz var; mevcut kulüplerin almış oldukları yabancıların hangi kriterler içerisinde alındığı, kaç kez milli olduğuna dair federasyonda bir ibarenin bulunmasını istiyoruz ki soru işaretlerine yer bırakılmasın.”

Bakmadan Geçme