Hakan Günal’dan taraftara çağrı

Kadınlar Hentbol EHF Kupasında Çekya’dan Banik Most’u konuk edecek Kastamonu Belediyesi GSK’da teknik adam Hakan Günal konuştu.

HENTBOLHABER.NET – Yarın (18 Ocak) Kadınlar EHF Kupası A Grubu 3.maçında Çekya’dan Banik Most’u konuk edecek Kastamonu Belediyespor, gruptaki ilk galibiyetinin peşinde.

Gruptaki ilk iki müsabaka ile ilgili konuşan ve Banik Most maçına değinen teknik adam Hakan Günal, “maalesef yine hedeflemediğimiz mağlubiyet aldık” dedi.

Sözlerine devam eden Günal, “Debrecen maçında olduğu gibi Thüringer maçında da hatalar yaptık ama Debrecen maçında kendi hatalarımızdan mağlup olmuştuk. Almanya’da oynanan karşılaşmadan hatalarımıza rağmen galibiyetle ayrılma şansımız vardı ama bu sefer de farklı etkenler devreye girdi. Maç sonunda Alman basınına verdiğim beyanatta da ifade ettim, sanırım hakemler televizyona çıkmaya çok meraklıydı, sürekli oyunun içindeydiler, çok müdahil oldular. Çifte standart uygulanan maç oldu” dedi.

“Basit hataları en aza indirmemiz gerekiyor”

Günal, “Önümüzdeki karşılaşmalarda basit hataları en aza indirmemiz gerekiyor. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdi Avrupa gruplarında üst üste iki tane Banik Most maçımız var. İlki bu yarın Atatürk Spor Salonu’nda diğeri Çekya’da. Bu maçlar tamam mı devam mı maçları olacak. Bu iki maçı kazanarak, grupta kalan diğer iki maça konsantre olmamız gerekiyor.

Yoğun tempoda fiziksel yorgunlukların baş göstermemesi adına antrenman programımızı oluşturduk.  Yarın taraftarımıza büyük iş düşecek. Takımımız için çok büyük öneme sahip olan Banik Most maçında, muhteşem seyircimizi yine maça bekliyoruz. Bu takım çok işler başardı, başarmaya da devam edecek” dedi.

Bakmadan Geçme