Hakan İrban: “Bütçeyi Aşmak İstemiyoruz”

Antalya ve Antalyaspor'u Süper Lig'de temsil eden Antalyaspor Erkek Hentbol takımında transfer çalışmaları devam ediyor.

Ligin ilk yarısında transferlerde çeşitli şansızlıklar yaşadıklarını belirten Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, “Sezon başında transferde yaşadığımız şansızlıklar nedeniyle sürpriz puan kayıpları yaşadık. Sezon içerisinde takıma takviyeler yaptık ve uyum sorununu atlattıktan sonra son 4 maçın 3’ünü kazandık” dedi.
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren İrban , “Antrenörümüz Okan Halay ile Bursa Nilüfer maçı öncesinde kısa, orta ve uzun vadeli çalışmalara başlatmıştık. İç ve dış transferde hem bu sezon için hem de gelecek sezonlar için  Okan hocamıza tüm yetkiyi verdik. Şu anda tüm mevkilere oyuncu arayışımız bulunuyor. Öncelikli ihtiyacımız olan birkaç mevkiye yerli veya yabancı transferler yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Bütçeleri doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyen İrban, “Devre arasına borçsuz şekilde girdik. Yapılacak transferlerde de bütçeyi aşmak istemiyoruz. Eğer bütçemize uygun transfer olmazsada yolumuza mevcut kadromuzla devam edebiliriz” dedi.
Antalyaspor Hentbol takımının sponsorlara ihtiyacı olduğunu aktaran İrban, “Hem bu sezon için hem de gelecek sezon için başta isim sponsoru olmak üzere, forma, şort, deplasman gibi çeşitlik sponsorluklara ihtiyacımız var. Bugüne kadar bizlere destek olan firmalara ve iş adamlarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme