Hakan İrban sosyal medyadan paylaştı

ANTALYASPOR'da başarılı sezonların geride bırakılmasına büyük pay sahibi olan Hakan İrban, Antalyaspor Kulübü Derneği kongresinde yeni yönetimde ve kurullarda yer almamış ve hentbol şube sorumlusu değişmişti.

HENTBOLHABER.NET – ANTALYASPOR’da başarılı sezonların geride bırakılmasına büyük pay sahibi olan Hakan İrban, Antalyaspor Kulübü Derneği kongresinde yeni yönetimde ve kurullarda yer almamış ve hentbol şube sorumlusu değişmişti.

Hakan İrban bugün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, vedasını duyurdu.

“Ayrılıkta sevdaya dahil… Hakkınızı helal edin. I Antalyaspor & Hentbol

Antalyaspor Hentbol takımı 2012-13 sezonun Hasan Akıncıoğlu döneminde kurulmuş olup, Akdeniz Üniversitesi tarafından yönetilmiştir.

Ardından 2013-14 sezonunda Akdeniz Üniversitesi çekilmiş ve şube Antalyaspor Kulübü Derneği himayesi altında faaliyetlerini sürdürmeye başladı.

Şahsen Antalyaspor çatısı altında ilk gündenden bu sezon sonuna kadar hentbol şubesinin Antalyaspor ismi ile yaşaması için elimden geleni yapmaya çalıştım. Geride kalan 9 sezonda hatalarımız, eksiklerimiz elbette olmuştur. Üzdüğümüz, kırdığız kişiler affetsinler ..

Sportif olarak Antalyaspor’u 3 kez Avrupa kupalarına katılmasını sağladık.Her sezon bütçemizi aşmamaya özen gösterdik. Geriye dönük anlaşmazlığa düşüp mahkemeye veren oyuncular dışında hiçbir sporcu, antrenör borcu bulunmuyor. Hentbol federasyonu ligde olmamız adına her sezon desteklerini sergiledi.

Altyapımızı belli bir noktaya getirdik. Yüzlerce çocuğa eğitimler verdik. Hen genç Milli hem A Milli takımlara sporcular yetiştirdik.

Antalyaspor ismini salon sporlarında en üst düzeyde temsil ettik.

Geride kalan 9 sezon sonunda Antalyaspor Kulübü Derneği yeni başkanı Aziz Çetin’in takdiri ile Kulüp Derneği Kurullarında yer almadım ve dolayısı ile hentbol şube sorumluluğumda bitti.

Görevde olduğum süreçte Dernek başkanları desteklerini esirgemedi. Antalyaspor A.Ş başkanlarından En büyük ve en fazla desteği Ali Şafak Öztürk’ün zamanında yaşadık. Ali Yılmaz’ın Antalyaspor Vakıf başkanlığı döneminde Antalyaspor Vakfı’nın da önemli destekleri olmuştu. Geride kalan bu süreçte Başta Ali Şafak Öztürk olmak üzere tüm başkanlara teşekkür ederim.

Hentbol Federasyon’nunda önceki dönem Başkanı Bilal Eyüpoğlu ve yeni dönemde başkan Uğur Kılıç’a destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Milli takım antrenörlerine, kendi antrenörlerimize, kulübümüzde forma giyen tüm sporcularımıza, şöforlerimize, masörlerimize, aşçılarımıza, kulüp çalışalarımıza emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Antalyaspor Hentbol şubesinin devamı için de elimden gelen desteği vereceğimin bilinmesini isterim.

Hentbol güzeldir , Antalyaspor ismi ile daha da güzeldir..

Hakkınızı helal edin.

Hakan İrban”

 

 

Bakmadan Geçme