Hakan İrban: “Yanlış Anlaşılıyoruz”

Hentbol Süper Lig’in ikinci yarısı yarın başlıyor. Yaklaşık 1 aylık devre arasından sonra Antalyaspor Hentbol takımı yarın (Cumartesi) saat 13:00’te Mersin Hentbol takımı ile sahasında karşılaşacak.

Ligde 14 puan ile 5. sırayı paylaşan iki takımın maçı AkdenizÜniversitesi Mavi Salon’da oynanacak. Karşılaşmayı taraftarlar ücretsizolarak izleyebilir.

Antalyaspor Hentbol ŞubeSorumlusu Hakan İrban, zorlu maç öncesi yaptığı açıklamada, "Son derecekritik maç oynayacağız.İlk maçı 1 sayı farkla son saniyede kaybetmiştik.İki ve üzerinde fark ile galip gelerek ikili averajda da üstün olmakistiyoruz. Taraftarımızın desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımızvar" dedi.

Transfer döneminin kapanması kısa birsüre kaldığını belirten İrban, "Kadromuza takviye yapmadık. Darrotasyonumuzla ligin ikinci yarısında mücadele etmeye devam edeceğiz.Devre arasında Antalyaspor’a gelmek isteyen oyuncular oldu, görüşmeleryapıldı ancak bütçemizi aşan istekleri oldu. Sanırım hentbol camiasındayanlış anlaşılıyoruz. Antalyaspor olarak bizim büyük bütçemiz yok, malianlamda zengin kulüp değiliz ancak oyucularımızla yaptığımız sözleşmeşartlarını harfiyen yerine getiririz" dedi.

Antalyasporolarak bütçelerinin kısıtlı olduğunu ifade eden İrban, "Genelbütçemizin %80-85’i İddaa gelirinden oluşuyor. Transfer, oyuncu veteknik heyet maaşları, ulaşım, konaklama, malzeme, deplasman, altyapı,federasyon payı gibi aklınıza gelen her türlü gideri kendimiz genelbütçemiz içerisinden karşılıyoruz. Bütçemizin %60-65’ini transfere,oyuncularımıza ve teknik heyetimize ayırdık. Bu doğrultuda transferdeölçülü davranmak zorundayız. Borçlanmadan sezonu bitirerek mali açıdanda başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Transferdöneminin devam ettiğinin altını çizen İrban, "Antalyaspor ismi altında,fedakarca mücadele etmek isteyen her oyuncuya kapımız açık. Ancaktransfer yapmak için yapmayacağız. Mevcut oyuncularımız bizi istediğimizhedefe ulaştıracak kalite ve ruha sahipler" dedi.

Bakmadan Geçme