Hakem ve Gözlemcilerimiz Avrupa arenasında

Türk Hentbolu Avrupa arenasında hakem ve gözlemciler temsil etmeye devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Kürşad Erdoğan-İbrahim Özdeniz ikilisi ile Pınar Ünlü Hatipoğlu-Mehtap Şimşek hakem çiftleri Avrupa arenasında düdük çalacaklar. Gözlemci Kenan Gökmen’de EHF Challenge Kupasında gözlemci olarak görev yapacak.

Uluslararası Hakemlerimiz Kürşad Erdoğan ile İbrahim Özdeniz Kadınlar Şampiyonlar Liginde zorlu müsabakada görevlendirildiler.

 Erdoğan-Özdeniz ikilisi 11.03.2017 Cumartesi günü Macaristan da FTC-Rail Cargo Hungaria ile Buducnost takımları arasında oynanacak olan zorlu müsabakada görev yapacaklar. Maçın sonucu grupta tüm dengeleri belirleyecek.

Uluslararası Hakemlerimiz Mehtap şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu’da U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarında görevlendirildiler.

Mehtap şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu, 17-19 mart 2017 Tarihleri arasında U19 Avrupa Şampiyonası 6. Eleme Grubunda görev yapacaklar. 6.Grupta  Portekiz , Belarus, İsviçre, Gürcistan ekipleri yarışacak.

Uluslararası Gözlemcimiz Kenan Gökmen ise Erkekler EHF Challenge Cup Çeyrek Final maçında görevlendirildi.

Gökmen, HC Sloga Pozega(Sırbistan) ile Valur (İzlanda) Takımları arasında 25 Mart Cumartesi günü Sırbistan’da oynanacak olan müsabakada görev yapacak.




Bakmadan Geçme