Hakemlerimiz ve Gözlemcilerimiz Avrupa arenasında

Türk hentbolunu Avrupa’da en iyi şekilde temsil eden hakem ve gözlemcilerimiz

HENTBOLHABER.NET – Türk hentbolunu Avrupa’da temsil eden Gözlemcilerimiz Kenan Gökmen, Ayberk Dilmen ve Kenan Sivrikaya ile Hakem çiftlerimiz Kürşad Erdoğan-İbrahim Özdeniz ve Mehtap Şimşek-Pınar Ünlü Hatipoğlu hafta sonu görev Avrupa Kupaları’nda görev yapacaklar.

Haber

 

Kenan Gökmen’e çift görev

Uluslararı Gözlemcilerimizden Kenan Gökmen, Avrupa Hentbol Federasyonu tarafından iki farklı maçta görevlendirildi.

Gökmen, 16 Ekim’de İsviçre ekibi HSC Kreuzlingen ile Avusturya ekibi UHC Stockerau arasında oynanacak olan EHF Kadınlar Avrupa Kupası 2.Tur ilk maçında görev yapacak.

Kenan Gökmen ayrıca EHF tarafından 17 Ekim pazar günü yine İsviçre’de oynanacak olan EHF Erkekler Avrupa Kupası HSC Suhr Aarau ile Förthof UHK Krems müsabakasında görev yapacak.

Kenan Sivrikaya Kosova’da

Uluslararası Gözlemcilerimizden Kenan Sivrikaya’da Kosova’da görev yapacak. 16 Ekim’de EHF Kadınlar Avrupa Kupası’nda görev yapacak gözlemcimiz, KHF Prishtina ile WHC Vardar takımın maçında yer alacak.

Haber

Ayberk Dilmen Almanya’da

Bir diğer EHF gözlemcimiz Ayberk Dilmen, 19 Ekim’de EHF Erkekler Avrupa Ligi D Grubunda Makedon HC Eurofarm Pelister ile Fransız ekip USAM Nimes Gard arasında oynanacak olan maçta görev yapacak.

Haber

Kürşad Erdoğan – İbrahim Özdeniz Şampiyonlar Ligi’nde 

Uluslararası Hakemlerimiz Kürşad Erdoğan ile İbrahim Özdeniz, DELO EHF Şampiyonlar Ligi BV Borussia 09 Dortmund ile CSM Bucuresti arasında oynanacak olan maçta görev yapacaklar. 17 Ekim’de oynanacak olan müsabakada hakem çiftimizi zorlu bir 60 dakika bekliyor.

Haber

Mehtap Şimşek-Pınar Ünlü Hatipoğlu

Uluslararası Hakemlerimiz Mehtap Şimşek-Pınar Ünlü Hatipoğlu, Kadınlar EHF Avrupa Ligi 2.Tur müsabakasında görev yapacaklar. 16 Ekim’de TUSSIES Metzingen ile HSG Blomberg-Lippe arasında oynanacak olan müsabakada düdük çalacaklar.

 

Bakmadan Geçme