HALAY: 𔃲 Puan Bizim İçin Önemli İdi’

Hentbol Erkekler Süper Lig Temsilcisi Maliye Milli Piyango Spor Kulübü Antrenörü Okan HALAY, yapmış olduğu yazılı açıklamada Mersin Hentbol müsabakasını değerlendirdi.


Halay
: " Mersin Hentbol takımı özellikle kendi sahasında rakipleri zorlayan , mücadeleyi bırakmayan bir ekip. Müsabaka öncesi zaten bu deplasmandan mutlak puan almamız gerektiğini dile getiriyorduk ve hazırlıklarımızı bu şekilde tamamladık.

Enis’in müsabakanın 4.dakikasında sakatlanması ve oyun düzenimizde biraz sıkıntı yaratmasına rağmen, yapmış olduğumuz değişiklikler ve genç oyuncularımızın göstermiş oldukları performans maçın kazanılmasında önemli rol oynadı.

Özellikle ikinci yarıda savunmadirencimizin yüksek olması galibiyette büyük pay sahibioldu.Elde edilen 2 puan ve Mücadeleyi sonuna kadar bırakmayan, hem  fiziksel  hem de psikolojikdayanıklılığa sahip bir takımın görüntüleri bu maçta daha belirgin birşekilde ortaya çıkması bizi oldukça memnun etti.

Ligde her maçın zorlugeçeceğini biliyor  çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz.Ligdekidurumumuzu daha iyi yerlere getirebilmek için var gücümüzle çalışmayadevam ediyoruz."dedi.

Maliye Milli Piyango oynamış olduğu 3 müsabaka da 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 4 puanla 5.sırada bulunuyor.

Bakmadan Geçme