HALAY: ‘Gençler Bizi Memnun Etti’

Hentbol Erkekler Süper Lig Müsabakasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Maliye Milli Piyango 1 puan ile yetindi.

İlk yarısı da berabere biten müsabaka sonrası bugün yazılı açıklama yapan Maliye Milli Piyango Spor Kulübü Antrenörü Okan HALAY:

HEDEF GALİBİYET İDİ

"Yaklaşık 2 haftadır sakat oyuncularımızın çokluğu nedeniyle kadro sıkıntısı yaşamamıza rağmen, çok değerli ve kendi sahasında taraftar gücüyle bütünleşen Trabzonspor maçından galibiyetle dönmeyi hedeflemiştik.

Lig deneyimi az olan oyuncularımızınseyirci baskısını özellikle hissettiği bir maçta alınan beraberlik, takımın geleceği ve kendimize üst sıralarda yer bulma açısından önemli olduğunu düşünüyoruz."dedi

GENÇLERE GÜVEN TAM

Ayrıca Halay genç oyuncular ile ilgili olarak :"Bu seneki genç kadromuzun son saniyeye kadar mücadele eden, kaybetmeyi kabullenmeyen bir takım olacağını, zaten sene başından beri hedeflemiştik.Bu hedef ve amaçlarımız doğrultusunda maçın  büyük bir kısmını domine ettiğimizi söyleyebiliriz.Fakat özellikle maçın son 10 dakikasında yaptığımız basit top kayıpları, kaçırdığımız 7 metre atışları ve kaçırdığımız hızlı hücumlar maçın berabere bitmesinde etken oldu diyebiliriz.

Bu maçta sakatlıklardan dolayı yaşadığımız maç içindeki rotasyon sıkıntısına rağmen, genç oyuncularımızın sorumluluk alma istekleri, bizi fazlasıyla memnun etti.

Her şeye rağmen özellikle bireysel yaptığımız savunma hatalarını daha aza indirgeyebilseydik ve maçın son bölümündeki basit hataları yapmasaydık bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılabilirdik." dedi

Bakmadan Geçme