HALAY: ‘İyi Savunma+Hızlı ve Etkili Hücum’

Avrupa Challenge Kupasında Ülkemizi temsil eden Ankara Maliye Milli Piyango’da hedef turu geçmek.

 3. Tur ikinci maçında Bosna Hersek’in HC Izvidac takımını konuk edecek olan Ankara Maliye Milli Piyango sakat oyuncularına rağmen hazırlıklarını tamamladı.

Recep , Anıl ve Enis’in sakatlıklarına rağmen, oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak olan Ankara temsilcisinde Antrenör Okan HALAY yapmış olduğu açıklamada : "Avrupa arenasında hentbol akademi okulu olan bir takımı elemek için çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. Bu maçın öneminin ve zorluk derecesinin takım olarak farkında ve bilincindeyiz. İzvidac takımını  iyi analiz ettik. Bu maçta turu geçmek için gerekli skoru elde edeceğimize, oyuncularımızın inancının tam olması teknik ekibimizi mutlu ettiğini söyleyebiliriz.

Deplasmandaki maçta seyirci baskısı ile yaptığımız basit hataların çokluğu, 5 sayı farkla yenilmemize neden oldu. Bu maçta kazanmak için iyi savunma yapıp, her zamanki gibi hızlı ve tempolu oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Hafta içinde antrenmanlarda yaşadığımız sakatlıklara rağmen bunu yapabilecek form ve güce sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Zorlu lig maratonu öncesi Avrupa arenasında devam etmek için, sağlıklı bir Maliye Milli Piyango takımının gücünü uluslararası bir karşılaşmayada taşımak istiyor ve buna yürekten inanıyoruz." dedi.

İlk maçta rakibine deplasmanda 30-25 mağlup olan Maliye Milli Piyango’nun turu geçebilmesi için HC Izdivac’ı en az 6 sayı farkla mağlup etmesi gerekiyor.Müsabaka 2 Aralık Pazar günü saat 16:00’da Ankara THF Spor Salonunda oynanacak

Bakmadan Geçme