HALAY : ‘Sahaya Ruhunu Yansıtan Ekip’

Hentbol Erkekler Süper Ligi 5.Haftanın son maçında, THF Spor Salonunda İstanbul Yeditepe Spor Kulübünü ağırlayan Maliye Milli Piyango sahadan 30-23 galip ayrıldı.

NTV Spor’dan canlı yayınlanan İstanbul Yeditepe Spor Kulübü müsabakası ile ilgili olarak bugün açıklama yapan Maliye Milli Piyango Spor Kulübü Antrenörü Okan HALAY : "Ciddi mücadele gücü yüksek bir rakibe karşı kazanılan galibiyet, bizimiçin gerçekten çok değerli.

Kazanmak için sahada her türlü mücadeleruhunu yansıtan hücumda ve savunmada dengeli bir görüntü çizen tümoyuncularımızı gönülden  kutluyorum. Bu sene Süper Ligde takımlararasında büyük farklılıklar olmaması, maçların her türlü sonuca açıkolabileceği hale geldiğini söylemek yanlış olmaz.Maçlarda önceden skortahmini yapmak zorlaştı.

Sahaya ruhunu yansıtan, rakibe göre az hata yapan,psikolojik dayanıklılığı üst seviyede, savunmada ve hücümda ne yaptığınıbilen bir ekip görüntüsü çizdiğimizi söyleyebiliriz.Fakat özelliklehızlı hücuma çıkışlarda yaptığımız basit top kayıpları hızlı oynamayıfelsefe haline getiren bir ekip açısından olumlu değildi.Milli Piyangoolarak bir oyun felsefemiz var ve bunu gün be gün üstüne katarakgeliştirdiğimizi görmek bizi çok mutlu ediyor.

Yeditepe maçında ve Süper Ligde yeni yeni süre alan genç oyuncularımızın katkılarını dilegetirmeden geçmek mümkün değil.Tüm takımımızı galibiyetten dolayıkutluyor,milli takımımıza eleme maçlarında başarılar diliyor ve şimdidentüm ülkemizin kurban bayramının hayırlara vesile olmasını temenniederim" dedi.

Bakmadan Geçme