Hazırlık maçında dostça mücadele

Dün Ankara Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda oynanan hazırlık müsabakasında Kastamonu Belediyesi GSK ile Yenimahalle Belediyesi SK karşı karşıya geldi.

ASLIHAN KUTLUAT / HENTBOLHABER.NET – Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Yenimahalle Belediyesi SK ile Kastamonu Belediyesi GSK, bugün 16.00’da oynayacakları Zafer Kupası müsabakası öncesi karşı karşıya geldi.

Haber

Yenimahalle Belediyesi SK Baş Antrenörü Serdar Eler – Kastamonu Belediyesi GSK Baş antrenörü Okan Halay -Foto: Aslıhan Kutluat

Maçın ilk 10 dakikası Kastamonu Belediyesi GSK’nın üstünlüğünde geçildi. Daha sonra kadrosunda bulunan tüm oyunculara şans veren her iki ekip skordan çok, oyuncuların son durumlarını görmek istedi. İlk devrede Yenimahalle Belediyesi SK hücum yapmakta zorluk çekerken ve müsabakanın ilk devresini Kastamonu Belediyesi GSK 13-16 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı giriş yapan Yenimahalle Belediyesi SK, rakip savunmasını zorladı. Farklı savunma ve hücum yerleşimleri üzerinde duran her iki ekip maçın başa baş geçmesini neden oldu. Karşılaşma 28-32 Kastamonu Belediyesi GSK’nın üstünlüğünde sonuçlandı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan konuk ekip Kastamonu Belediyesi GSK Başantrenörü Okan Halay “ Takımın yeni uyumu var ve devamlı bölge değiştirerek oynattığımız oyuncularımız oluyor. Özellikle savunmada biraz sıkıntılarımız var. Bunları çözmeye çalışıyoruz. Zafer Kupası maçı biraz daha farklı olacaktır” dedi.

Yenimahalle Belediyesi SK ile Kastamonu Belediyesi GSK, bugün Saat:16.00’da Ankara Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda “Zafer Kupası” için karşı karşıya gelecekler.

Bakmadan Geçme