Hazırlık maçında Kosova ile karşılaştık

20-29 Temmuz 2018 tarihlerinde Karadağ'ın Podgorica şehrinde yapılacak olan U20 erkekler Avrupa Şampiyonası (B Klasmanı) müsabakalarına katılacak olan U20 erkek hentbol milli takımımızda hazırlıklar devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Hazırlıklarına Ankara’da başlayan Millilerimiz, THF spor salonunda çalışmalarını tamamladı ve ikinci etap çalışmaları için İstanbul’a gitti.

İstanbul’da  ikili hazırlık maçları kapsamında Kosova ile karşılaşan U20 Milli Takımımız, 36-32 salondan galip ayrıldı.

 

HENTBOLHABER.NET – Hazırlıklarına Ankara’da başlayan Millilerimiz, THF spor salonunda çalışmalarını tamamladı ve ikinci etap çalışmaları için İstanbul’a gitti. İstanbul’da ikili hazırlık maçları kapsamında Kosova ile karşılaşan U20 Milli Takımımız, 36-32 salondan galip ayrıldı. U20 Erkek Milli Takımımız, ikili hazırlık maçları kapsamında Kosova ile karşı karşıya geldi. İstanbul Yakacık İTO spor salonunda oynanan mücadelenin ilk yarısını 16-15 önde kapatan Millilerimiz, maçı da 36-32 kazanmasını bildi. Türkiye ile Kosova genç milli takımları 17 Temmuz Salı günü bir hazırlık maçı daha yapacak. Milli Takımımız 19 Temmuz Perşembe günü Karadağ’a hareket edecek.

HentbolHaber.Net (@hentbolhaber)’in paylaştığı bir gönderi ()

U20 Erkek Milli Takımımız, ikili hazırlık maçları kapsamında Kosova ile karşı karşıya geldi.  İstanbul Yakacık İTO spor salonunda oynanan mücadelenin ilk yarısını 16-15 önde kapatan Millilerimiz, maçı da 36-32 kazanmasını bildi.

Türkiye ile Kosova genç milli takımları 17 Temmuz Salı günü bir hazırlık maçı daha yapacak. Milli Takımımız 19 Temmuz Perşembe günü Karadağ’a hareket edecek.

 




Bakmadan Geçme