Hedef 2020!

A Milli Erkek Takım Antrenörü İlker Şentürk, 2020 Avrupa Şampiyonası’na katılarak bir ilki başarmak istediklerini söyledi.

HENTBOLHABER.NET – 2020 Avrupa Hentbol Şampiyonası elemeleri 3. grupta Makedonya ve İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Hentbol takımımızın Baş Antrenörü İlker Şentürk, 2 maçtan da galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Makedonya ve İzlanda maçları öncesi A Milli Erkek Hentbol takımımızın Baş Antrenörü İlker Şentürk, değerlendirmelerde bulundu. İyi bir takım olduklarını kaydeden Şentürk, “Makedonya’ya puanlar yada puan almaya gidiyoruz.” dedi. Hedeflerinin gruba iyi başlamak olduğunu ve 2 maçı da kazanmak istediklerini söyleyen Şentürk, grup maçlarında puan kaybetmek istemediklerini ve bu hedefle maçlarda mücadele edeceklerini ifade etti. 

Kaleci Yunus Özmusul ve Pivot Uğur Erceylan’ın sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarmak zorunda kaldıklarını belirten İlker Şentürk, Çağlayan Öztürk ve Ozan Arifoğlu’nun da hafif sakatlıkları bulunduğunu söyledi. Şentürk takımın performansından özellikle de genç oyuncuların performansından memnun olduğunu belitirken, altyapı ve kulüp antrenörlerine teşekkür etti. 

Şentürk son olarak Ankara’daki İzlanda maçında desteğe ihtiyaçlarını olduğunu ve tüm hentbolseverleri millilerimizi desteklemek için tribünlere beklediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme